Ontdek de iPhone 12 met Unlimited data deal en gratis 5G van KPN!

iPhoned wenst je fijne kerstdagen

Redactie
24 december 2015, 17:00
1 min leestijd
iPhoned wenst je fijne kerstdagen

iPhoned wenst al zijn lezers fijne kerstdagen! Geniet van de komende tijd met je familie, vrienden, bekenden én natuurlijk je iOS-toestel.

Wij wensen je fijne kerstdagen!

De komende dagen op iPhoned zullen in het teken staan van terug- en vooruitblikken. Zo staan we morgen uitgebreid stil bij wat er allemaal op Apple-gebied gebeurde in 2015. Ook zetten we de beste apps van het afgelopen op een rijtje in een uitgebreide top 50, met alle applicaties die je niet mag missen! Verder bespreken we in een apart overzicht onze verwachtingen van 2016. Met welke aankondigingen en ontwikkelingen gaat Apple ons volgend jaar verrassen? Je leest het op iPhoned.

Voor wie tussen de kersdiners nog wat tijd te doden heeft, hebben we nu overigens al een lijst gemaakt met 7 leuke gezelschapsspelletjes voor iOS. Met deze apps heb je geen fysiek bordspel meer nodig om een plezierige kerstavond te hebben. Die breng je overigens scherp in beeld met een handige camera-app als Focus.

kerst apps fijne kerstdagen

Een andere aanrader is Elf Yourself, een bekende app die rond kerst steeds weer de kop opsteekt op veel iPhones. Niet gek, want de app stelt je in staat om hilarische filmpjes te maken door eigen foto’s en die van vrienden toe te voegen. Je hoofd komt dan op een elf te staan die een grappig dansje doet met andere elfen. Je krijgt één zo’n dans gratis, de rest kun je via in-app aankopen aanschaffen. Het filmpje kun je gemakkelijk delen via sociale media.

Maar je kunt natuurlijk ook even je iPhone, iPad of andere Apple-device opzij leggen en genieten van de mensen om je heen!

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Video's