Facebook-profiel van Geohot is nep

Redactie
17 maart 2010, 9:31
1 min leestijd
Facebook-profiel van Geohot is nep

Op het internet verschenen deze week veel geruchten over Geohot, de ontwikkelaar van de jailbreak-software Blackra1n. Hij zou volgens de geruchten weer druk bezig zijn met het ontwikkelen van een jailbreak voor firmware 3.1.3. Al deze informatie werd gehaald van ‘zijn’ Facebook-profiel. Inmiddels heeft Geohot aangegeven dat dit een nep-profiel is.

Lees verder na de advertentie.

Twitter

Geohot geeft aan op Twitter dat hij geen gebruik maakt van Facebook. De geruchten zijn hierdoor allemaal in één keer ontkracht. George geeft ook aan dat hij alleen informatie publiceert via Twitter en zijn blog. Alle andere informatie bronnen zijn dus niet betrouwbaar vindt hij.

Projecten van Geohot

Op dit moment is Geohot helemaal niet meer bezig met de iPhone. Hij is op dit moment nog druk bezig met een project voor de PlayStation 3. Dit project heeft hij ‘bijna’ afgerond. Waarschijnlijk hecht George geen waarde aan een jailbreak van firmware 3.1.3 omdat deze firmware ‘niets’ toevoegt aan de iPhone. Hoogstwaarschijnlijk gaat hij weer voor de iPhone-gebruikers aan het werk als Apple een belangrijke firmware update uitbrengt.

Bron: Twitter

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen