Facebook iOS app geüpdatet
Roel van Hout

Voor het eerst in behoorlijk lange tijd is er weer een update voor de Facebook iOS app uitgebracht. De update voegt onder meer verificatie van bekende personen toe.

Het is een functionaliteit die we al kennen van Twitter: als zich een bekend persoon op Twitter aanmeldt, verifieert Twitter of het ook echt om die persoon gaat. Je kunt dan aan een grijs vinkje zien of diegene ook echt achter dat betreffende Twitter-account zit.

Facebook iOS app

Facebook heeft die functie dankbaar overgenomen: naast de naam van een pagina kun je aan een blauw vinkje zien of die pagina ‘echt’ is. Zo weet je in ieder geval zeker dat je niet in de maling wordt genomen.

Facebook iOS app werkt weer wat sneller

Naast nog wat verbeteringen voor de Facebook iPad app, moet de update er ook voor zorgen dat het nieuwsoverzicht sneller laadt. Volgens Facebook was er een probleem dat ervoor zorgde dat dit voor ‘sommige mensen’ langzaam laadde.

De snelheid van de Facebook iOS app is altijd een probleem geweest. Sinds de recentere versies loopt het allemaal wel iets sneller, maar op de een of andere manier krijgt Facebook het verversen van informatie nooit zo snel als bijvoorbeeld Twitter. Het is te hopen dat deze update de problemen wegneemt.

De nieuwe update is gratis te downloaden via de App Store!

Facebook

Facebook, Inc.

4 (73 reviews)
Gratis via App Store
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook

Via: 9to5Mac

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.