Facebook beter geïntegreerd in iOS 6

Redactie
11 juni 2012, 22:08
1 min leestijd
Facebook beter geïntegreerd in iOS 6

Apple heeft in het nieuwe iOS 6 de nadruk verder op het sociale aspect gelegd. Nadat in eerdere updates Twitter al een prominentere rol heeft gekregen in de software is het nu de beurt aan Facebook. Daarnaast heeft Apple vele verbeteringen in het hele besturingssysteem doorgevoerd.

Lees verder na de advertentie.

Zoals in de geruchten van de afgelopen dagen al volop werd gemeld zal iOS 6 ook een betere ondersteuning voor Facebook brengen. Je kunt vanuit verschillende applicaties met Facebook communiceren. Zo kun je locaties plaatsen vanuit Maps, foto’s uploaden vanuit de Foto applicatie, en websites delen via Safari.

Applicaties liken vanuit iOS 6

Je kunt vanuit iOS 6 foto’s, muziek of video’s liken op Facebook. Ook evenementen en verjaardagen van vrienden op Facebook komen automatisch in de agenda op de iPhone terecht. Daarnaast kunnen ontwikkelaars Facebook beter integreren in hun applicaties, er zal een open API beschikbaar komen.

Naast de verbeteringen rondom Facebook breng het nieuwe iOS 6 nog meer. Zo is spraakbesturing via Siri verder uitgebreid, de kaarten applicatie veranderd, en zijn verschillende applicaties zoals Safari en Mail verder aangepast. iOS 6 zal deze herfst als update te downloaden zijn voor iOS-toestellen.

Categorie: iOS

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen