Apple toont Face ID en doet mee aan Animoji Karaoke-hype

Rutger Otto
28 november 2017, 13:12
2 min leestijd
Apple toont Face ID en doet mee aan Animoji Karaoke-hype

Apple heeft nieuwe reclames vrijgegeven met de iPhone X als onderwerp. In de serie korte video’s staat Face ID centraal. Uiteraard komen Animoji ook aan bod.

Lees verder na de advertentie.

Nieuwe Apple-reclames

De filmpjes zijn op het YouTube-kanaal van Apple verschenen. Ze laten elk exclusieve functies zien van de iPhone X. Ook erkent Apple nu het bestaan van Animoji Karaoke. Dat werd net na de release van de iPhone X een fenomeen onder bezitters van het nieuwe toestel. Zij playbackten een liedje met behulp van Animoji, bijvoorbeeld met een vos of een eenhoorn. Dat leverde al snel hele leuke filmpjes op waar in sommige gevallen flink wat tijd in was gestoken.

Bekijk de 8 leukste Animoji Karaoke-filmpjes

https://youtu.be/Kkq8a6AV3HM

In de 38-seconden durende video ‘Animoji Yourself’ doet Apple zelf ook mee aan de karaokesessies met emoji. In het filmpje zie je verschillende mensen met hun dierlijke evenbeeld meezingen met het nummer ‘All Night’ van Big Boi. Overigens is Apple wel een beetje laat met dit filmpje. De afgelopen weken nam de interesse voor Animoji Karaoke af.

Face ID-video’s

Naast de reclame voor Animoji heeft Apple ook nog drie video’s gedeeld die zich op Face ID richten. In de eerste wordt in grote lijnen wat je met Face ID kunt, zoals het ontgrendelen van de iPhone door er naar te kijken.

https://youtu.be/Hn89qD03Tzc

Een andere video toont hoe Face ID ook bij heel weinig licht en zelfs in het donker gewoon werkt.

https://youtu.be/TC9u8hXjpW4

In andere video’s laat Apple zien hoe Face ID je ook herkent als je gezicht verandert. Denk hierbij aan het opzetten van een bril of makeup, maar ook als je een baard laat groeien.

https://youtu.be/DioG3913LVg
https://youtu.be/Xxv2gMAGtUc

iPhone X kopen

De losse iPhone X kopen kan vanaf 1159 euro. Een iPhone X met abonnement is ook beschikbaar bij verschillende providers. De levertijden zijn sinds de release al iets teruggelopen, al moet je waarschijnlijk nog enkele weken wachten om het toestel in huis te halen. Bekijk ook ons overzicht van iPhone X levertijden.

Lees het laatste nieuws over Apple

Categorie: Devices
Thema: Face ID

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen