In deze iPhone-case zit een volledige Android-smartphone verwerkt

Lars Paijmans
14 maart 2017, 12:21
1 min leestijd
In deze iPhone-case zit een volledige Android-smartphone verwerkt

Voor alle iPhone-gebruikers die zo nu en dan met Android aan de slag willen, is er nu de Eye case. Een hoes met een 5-inch scherm waar een volledige versie van Android op draait.

Lees verder na de advertentie.

De Eye case geeft je iPhone een Android-toestel

De Eye case is de nieuwste hit op het crowdfundingplatform Kickstarter. Niet zo gek ook, want het hoesje heeft nogal wat in zijn mars. Het meest opvallende is echter het 5-inch alway on AMOLED-scherm. Hier draait een stock-versie van Android Nougat 7.1 op. Hiermee combineer je dus in feite een iPhone met een Android-toestel.

Eye case

Daarnaast voeg je met de case draadloos opladen aan je iPhone toe, kun je er twee simkaarten in kwijt en heeft de case 256GB aan opslag. Voor het gemak kun je ook je 3,5mm koptelefoon weer aansluiten en zit er een NFC-chip in verwerkt.

Door slim gebruik te maken van de iPhone-camera op de achterkant, gebruikt de Eye deze krachtige lens als selfiecamera. Een flinke waslijst aan functies dus, al vragen we ons wel af voor wie de Eye nu eigenlijk bedoeld is. Iedere iPhone-eigenaar heeft immers al een keuze gemaakt tussen Android en iOS. Tenzij je dus een specifieke Android-functie nodig hebt die niet op de iPhone-beschikbaar is, lijkt de Eye vooral een leuke gadget. Maar niet perse de nuttigste.

Tijdelijk met korting verkrijgbaar

Om de Eye te kunnen gebruiken heb je een iPhone 6, iPhone 6S of iPhone 7 nodig. Voor de Plus-modellen is een grotere versie beschikbaar. Via Kickstarter kun je voor $95,- een exemplaar bestellen (via deze link), wat omgerekend neerkomt op 89 euro neerkomt. De uiteindelijke winkelprijs van de Eye is $189,-. In augustus worden naar verwachting de eerste exemplaren geleverd.

Bron: Kickstarter
Categorie: Accessoires
Thema: Apple

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen