Evernote: notitie-verzamel-app krijgt herinneringen
Redactie

Evernote is als digitale verzamelbak voor notities, foto’s en alle andere digitale dingen handig voor grote projecten. De app heeft nu ook herinneringen.

EvernoteEvernote is een bijzonder veelzijdige dienst. Erg veel apps ondersteunen Evernote, waardoor het erg makkelijk is alles van notities tot foto’s te bewaren. Alles dat je in de app hebt opgeslagen is vervolgens vanaf praktisch elk apparaat te benaderen.

Maar door de jaren heen heeft Evernote zoveel functionaliteit aan de dienst toegevoegd, dat die zeker voor grote projecten naast archief ook als todo-list kan dienen. Met de update van vandaag komt de app als takenlijst nog beter tot zijn recht: er zijn herinneringen toegevoegd.

Per notitie kun je een herinnering aanzetten door op het alarm-icoontje te drukken. Dat kunnen afbeeldingen zijn, lange stukken tekst maar ook korte notities. Op die manier kun je Evernote als echte takenlijst gebruiken. De volgorde van de taken kun je makkelijk verslepen. Je kunt herinneringen als push-bericht krijgen, zodat je de notitie in de app kunt bekijken, of de herinnering als e-mail ontvangen.

Evernote

Evernote

9 (3 reviews)
Gratis via App Store

Evernote
Evernote
Evernote
Evernote
Evernote
Evernote
Evernote
Evernote
Evernote
Evernote

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.