Is er een iPhone 3GS 8GB op komst?
Redactie

Het gerucht dat er een iPhone 3GS 8GB op komst is, hebben we eerder al gezien. Maar onlangs is er een nieuw gerucht de revue gepasseerd. Een bezoeker van het Duitse forum Apfeltalk.de heeft een iPhone 3G met 8GB opslagcapaciteit gekocht. Terwijl op de doos staat dat het een iPhone 3GS 8GB is.

Er staat dus op de doos dat het een iPhone 3GS is. Volgens deze persoon zit er geen videocamera op en ook geen kompas. Drukfoutje? Of is er per ongeluk een nieuwe doos mee gegeven?

“Seems to be an iPhone 3G (back and no compass, FW) 3.0.1 on it. However, the packaging is clearly designed for an iPhone 3G [S] 8GB. Ordered was a refurbished 3G iPhone 8GB.

Vote: who have a refurbished iPhone 3G in a new packaging of the packaged iPhone 3G [S] 8GB, because the enhancement is clearly new. Which clearly indicates that the sale of the iPhone 3G [S] 8GB immediately imminent.”

Het zou dus zomaar kunnen dat het 8 gigabyte model van de iPhone 3G word vervangen door een iPhone 3GS met diezelfde hoeveelheid geheugen. Volgens een nieuw gerucht zou het aankomende evenement op 26 januari volledig in het teken staan van mobiele apparaten. Dat zou betekenen dat het tablet, de iPhone 3GS 8GB of de iPod Touch met camera aangekondigd kunnen worden. Of misschien komt er wel helemaal geen evenement, want Apple heeft nog geen officiële aankondiging gedaan.

Via: Gizmodo

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.