‘Erg weinig iPhone 5S-exemplaren op voorraad vrijdag’
Wouter Nijsen

In China zijn alle pre-orders voor iPhone 5S-exemplaren al vergeven; in andere landen lijkt de situatie niet veel toereikender te worden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Als je vrijdag al een iPhone 5S in huis wilt halen, bijvoorbeeld via Duitsland, Engeland of Frankrijk, zul je er waarschijnlijk op tijd bij moeten zijn. Verschillende Amerikaanse telecomproviders en andere bronnen hebben namelijk laten weten dat de voorraden overal veel lager zijn dan verwacht.

Je zult volgens andere bronnen vooral op tijd moeten zijn als je een witte of gouden iPhone in huis wilt halen. Bij sommige afnemers zou er namelijk sprake zijn van drie iPhone 5C-modellen voor iedere iPhone 5S. De iPhone 5C is dus wel in overvloed aanwezig. Voor het bemachtigen van die versie van hoef je je kennelijk niet druk te maken.

Het gerucht gaat daarnaast rond dat Apple binnenkort met een update komt voor zijn Apple Store-app, waarna je altijd kunt zien hoeveel er van welke exemplaren in welke Apple Store aanwezig zijn. Daar zul je bij de iPhone-release van vrijdag alleen nog weinig aan hebben.

iphone 5c leverdatum

Win een iPhone 5C via onze nieuwsbrief

Je leest alles over Apples nieuwe topmodel in ons iPhone 5S-overzicht. Wil je alvast kijken of de kleurige iPhone 5C voor jou de moeite waard is? Lees dan ons iPhone 5C-overzicht. Kans maken op deze fijne telefoon? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.