The Ender Dragon vliegt binnenkort naar Minecraft: Pocket Edition

Erwin Vogelaar
11 november 2016, 20:31
2 min leestijd
The Ender Dragon vliegt binnenkort naar Minecraft: Pocket Edition

Spelers van Minecraft: Pocket Edition hebben wat om naar uit te kijken. De volgende grote update voor de app gaat namelijk The Ender Dragon en andere dingen toevoegen.

Lees verder na de advertentie.

Minecraft: Pocket Edition The Ender Dragon

Toen Minecraft: Pocket Edition voor het eerst uitkwam, was het nog een vrij kale versie van de populaire game. Langzaam is de mobiele versie van Minecraft echter uitgegroeid tot een enorm uitgebreide spelervaring. De game heeft inmiddels al veel updates gehad, maar binnenkort is het eindelijk tijd voor de grote 1.0 update. Dit betekent niet dat de app daarna geen updates meer krijgt, maar wel dat de game op een andere manier tot zijn einde komt.

ender dragon

Minecraft is natuurlijk op verschillende manieren te spelen. Een van die manieren is de survival modus en deze modus krijgt straks een soort einde. In het gebied The End kunnen spelers The Ender Dragon tegenkomen en verslaan. Dit is natuurlijk volledig optioneel, maar veel spelers zien dit als hun doel voor het spelen van de game. Is de draak verslagen, dan kan de speler er altijd voor kiezen om gewoon door te spelen of om opnieuw te starten. Naast dat deze toevoeging gewoon erg leuk is, geeft Pocket Edition nu ook echt een complete ervaring op je iPhone of iPad. Vandaar het update-nummer 1.0.

Daarnaast zal er nog meer toegevoegd worden met de 1.0 update. Zo kunnen gebouwen nu maar liefst 256 blokjes hoog worden. Ook komen de Elytra naar Minecraft: Pocket Edition, de vleugels uit deze blokjeswereld. Zo kun je van je 256 blokjes hoge gebouw springen en langzaam naar beneden zweven. Minecraft-maker Mojang belooft nog meer nieuwe features in de 1.0 update, maar laat het voorlopig even hierbij. Een release-datum is helaas nog niet bekend, maar spelers hebben in ieder geval iets moois om naar uit te kijken.

Lees het laatste nieuws over Minecraft

Categorie: Apps

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen