Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

Versla je vrienden tijdens het EK voetbal met één van deze poule-apps

Bram Lettenmeijer
6 juni 2021, 12:10
3 min leestijd
Versla je vrienden tijdens het EK voetbal met één van deze poule-apps

In de supermarkten kom je om in de oranje opsmuk, want het EK staat voor de deur! Veel bier, bitterballen en… poules! Daarmee voorspel je de uitslagen en versla je je vrienden. Wij zetten een paar leuke EK poule-apps op een rijtje.

Lees verder na de advertentie.

4 leuke en goed werkende EK poule-apps

Een poule maakt het EK nog nét dat beetje spannender. Hoewel je zelf niet tegen de bal schopt, voorspel je wel de winnaars en verliezers van het toernooi. Je doet dit samen met of tegen je vrienden – in teams of apart – zodat het EK een persoonlijke dimensie krijgt.

In dit artikel zetten we vier leuke EK poule-apps voor je op een rijtje, zodat jij straks met de winst naar huis gaat. Tenminste, als je een beetje verstand van zaken hebt natuurlijk…

1. Voetbalpoules

Voetbalpoules is een overzichtelijke app die je het hele jaar door gebruikt om uitslagen te voorspellen. Voor het EK is een speciale pagina aangemaakt. Daarmee is het heel eenvoudig om een poule op te zetten voor jou en je vrienden. Je kunt ook meedoen aan de wereldwijde poule.

Je kunt tot één seconde voor de wedstrijd begint je voorspelling doorgeven. Als er in de warming-up een sterspeler afvalt, pas je de uitslag dus snel even aan… Voetbalpoules is gratis te gebruiken voor poules tot en met 25 deelnemers. Als je nóg meer vrienden hebt, moet je betalen.

Voetbalpoules

Jeroen Klarenbeek

Gratis via App Store

2. Flexvoetbal

Met Flexvoetbal voorspel je voorafgaand aan elke wedstrijd de uitslag. Ook vul je per groep de eindstand in en geef je de uiteindelijke winnaar van het toernooi en de topscorer aan. Je verdient natuurlijk de meeste punten door uitslagen (gedeeltelijk) juist te voorspellen.   

Er zijn echter meer manieren om je vrienden te verslaan. Je krijgt namelijk ook punten als je het totale aantal gele kaarten, rode kaarten en gemaakte doelpunten goed hebt. Wie zich verdiept in de statistieken kan zo een hoge score behalen.

Flexvoetbal

Flexvoetbal

Gratis via App Store

3. Poules.com

Poules.com biedt een brede selectie van wielren-, race- en voetbalpoules. Het EK mag uiteraard niet ontbreken. De app houdt je up-to-date over de laatste uitslagen en met behulp van uitgebreide statistieken voorspel je wie gaat winnen. Je krijgt punten voor de meest uiteenlopende voorspellingen, zoals het aantal rode kaarten en tegendoelpunten.

Je kunt je eigen poule starten of meespelen met een bestaande poule. Als je eenmaal aan het spelen bent, houdt Poules.com je indien gewenst constant op de hoogte via notificaties. Vrienden nodig je gemakkelijk uit via een linkje.

Poules.com

Poules.com

Gratis via App Store

4. Scorito.com

Scorito.com is al jaren populair onder voetballiefhebbers. Ook als je geen grote voetbalkenner bent, kun je eenvoudig met je vrienden en collega’s meespelen. Doordat er meerdere invulmomenten zijn, kun je een mindere score altijd nog herstellen.

Per wedstrijd biedt de app handige statistieken en historische data. Daarnaast wordt ieder doelpunt, assist en kaart direct verwerkt. Zo kun je je voorspelling altijd op de voet volgen en wordt iedere wedstrijd extra spannend.

Scorito.com

Scorito

Gratis via App Store

Meer over het EK voetbal

Het EK voetbal stond voor 2020 op de planning, maar dankzij het coronavirus werd het toernooi verschoven naar 2021. Het meest opvallende van dit EK is misschien wel de opzet. De elf speelsteden van het EK 2021 zijn verspreid over heel Europa. Het is de eerste keer dat dit gebeurt; voorheen werd het toernooi steeds door één land georganiseerd.

Het EK vindt eens per vier jaar plaats. Het is dan ook een evenement waar veel voetbalfans al tijden naar uitkijken. Bij iPhoned zitten we er ook al helemaal klaar voor. Het EK gaat op 11 juni 2021 van start in Rome en duurt ongeveer een maand.

Wil je altijd op de hoogte zijn van de leukste apps? Dat kan via de website, onze gratis iPhoned-app of door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu