Het zijn weer iDays bij Amac! De grootste Apple sale van Nederland.

Eindejaarsknaller: iPhone 5S voor maar 385 euro (ADV)

Redactie
24 december 2015, 13:00
2 min leestijd
Eindejaarsknaller: iPhone 5S voor maar 385 euro (ADV)

Voor veel mensen is december een dure maand, maar gelukkig valt er hier en daar nog genoeg te besparen. Bij RefurbishediPhoneKopen.nl krijg je de iPhone 5S 16GB tijdelijk voor slechts 385 euro.

iPhone 5S kopen bij RefurbishediPhoneKopen.nl

iphone 5s

Het toestel kost bij Apple 509 euro, dus de besparing bedraagt ruim 25 procent. Refurbished betekent dat de iPhone eerder in gebruik geweest is, maar daarna volledig is gereviseerd, schoongemaakt, gerepareerd en indien nodig van nieuwe onderdelen is voorzien. Je koopt dus een refurbished iPhone, die vrij is van beschadigingen en gebreken en absoluut als nieuw kan worden beschouwd.

De iPhone 5S die RefurbishediPhoneKopen.nl aanbiedt, betreft de 16GB-versie in de kleur zwart. Het toestel heeft een nieuwe behuizing en display, een nieuwe accu en knoppen en wordt geleverd met 12 maanden garantie. De webshop zelf heeft het Thuiswinkel Waarborg, dus je koopt met vertrouwen.

Ga naar RefurbishediPhoneKopen.nl voor meer info

Meer over de iPhone 5S

De iPhone 5S is de opvolger van de iPhone 5 en brengt enkele belangrijke vernieuwingen, waaronder een verbeterde processor met 64-bit-ondersteuning, een speciale processor die je bewegingen bijhoudt en een vingerafdrukscanner die in de thuisknop is geïmplementeerd. Dat is bijzonder handig voor het ontgrendelen van je telefoon en het veilig downloaden en betalen van apps. Het formaat is ongewijzigd ten opzichte van de iPhone 5, waardoor de 5S nog steeds lekker handzaam, dun en licht is.

De camera is bij de 5S flink verbeterd. De lens is geheel door Apple ontwikkeld en de sensor heeft een groter bereik van maar liefst 15 procent. Ook maakt de camera gebruik van grotere pixels. Dit levert volgens Apple foto’s en video’s van betere kwaliteit op. De software stelt automatisch alle instellingen op de juiste manier in, waaronder de witbalans, belichting en autofocus. Als je een foto schiet, maakt de iPhone 5S automatisch meerdere foto’s en kiest de software automatisch de beste foto uit.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen