Eerste rij voor iPhone 5 is een feit
Redactie

De allereerste rij voor de iPhone 5 heeft zich vroeger dan ooit gevormd in Amerika. Op 21 september is Apple’s nieuwste gadget verkrijgbaar. Voor de  Apple Store op 5th Avenue in New York City is het aftellen voor de echte fanatiekelingen al begonnen.

De grootste Apple-fans hebben zich dus al lang in Amerika verzameld, groepen mensen die met klapstoeltjes aan het koukleumen zijn tot de Apple Store haar deuren op 21 september zal openen, en de iPhone 5 in huis heeft.

‘Voor iemand anders in de rij’

Opvallend aan alle mensen die in het eerste deel van de rij staan is dat ze er niet voor zichzelf staan. In sommige gevallen staan mensen er voor collega’s of vrienden, maar er zijn ook bedrijven die mensen hebben gestuurd om zo de iPhone 5 zo snel mogelijk in handen te krijgen.

Promotie

Er zijn ook bedrijven die het spelletje buiten de iPhone 5 om spelen. Door bijvoorbeeld met klapstoeltjes, slaapzakken en kussens te koop te lopen. Allemaal om een bedrijf te promoten en zo groot mogelijk de logo’s van de organisaties op de producten te zetten.

Apple fanboys

Uiteraard zijn er ook nog gewoon de Apple fanboys die voor zichzelf in de rij staan en de iPhone 5 zelf zo snel mogelijk willen bemachtigen. De rij wordt met de dag langer, het is voor het eerst in de geschiedenis dat er zoveel dagen van te voren mensen in de rij staan voor de nieuwe iPhone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.