Eerste Nederlandse Apple Store staat in de steigers

In Amsterdam zal de eerste officiële Apple Store van Nederland worden geopend. Alhoewel Apple dit zelf nog niet aangekondigd heeft, kunnen we dit wel al met zekerheid zeggen. Apple plaatste namelijk tientallen vacatures op hun website voor onder andere ‘verkoopmedewerker’. Op dit moment is er al erg veel beweging in en rond het pand van Apple op het Leidseplein.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Werkzaamheden

Het gebouw op het Leidseplein staat op dit moment al helemaal in de steigers. Het lijkt erop dat het hele pand gerenoveerd wordt voor Apple. Ook in het gebouw is er nog veel werk aan de winkel, want drie weken geleden was het nog helemaal leeg in het oude bankgebouw.

Er wordt nog nergens gesproken over een openingsdatum van de Apple Store. Zelf verwachten we dat de Apple Store in Amsterdam nog vóór de feestdagen open zal gaan, maar dit is puur gebaseerd op speculaties. We wachten dus met smart op een persbericht van Apple met meer informatie over de eerste Nederlandse Apple Store.

Kijk voor meer informatie en van gebouw in ons archief!

Via omt

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.