Eerste iPhone 5s reclame uitgezonden
Roel van Hout

In principe verkoopt het ding zichzelf, maar Apple heeft desondanks toch een eerste iPhone 5s reclame uitgezonden in de Verenigde Staten.

De iPhone 5s reclame is een verkorte versie van de video die Apple tijdens de presentatie van de toestellen op 11 september liet zien. Aangezien deze presentatie niet live werd uitgezonden, zullen er nog genoeg mensen zijn die de spot nog niet hebben gezien. Immers, niet iedereen neemt de tijd om een hele presentatie naderhand terug te kijken als toch al bekend is wat er is aangekondigd.

iPhone 5s reclame vlak vóór start verkoop in Europa

In Nederland zijn eigenlijk nooit Apple-spots op televisie, en het ziet er niet naar uit dat dit in het geval van de iPhone 5s reclame anders zal zijn.

Evengoed zal de buzz deze week uit zichzelf ook wel tot grote hoogten gaan stijgen, aangezien de iPhone 5s kopen vanaf komende vrijdag mogelijk zal zijn. We verwachten deze week ook de prijzen van de grote aanbieders in navolging van die van T-Mobile (dat overigens niet heeft bevestigd of de prijzen kloppen). Hou iPhoned goed in de gaten!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.