Eerste iPhone 5C reclame verschenen
Roel van Hout

Eigenlijk hoeft Apple aan marketing niet zo gek veel te doen – mensen hebben het toch wel over het bedrijf en zijn producten. Toch komt het bedrijf een week na de aankondiging met de eerste iPhone 5C reclame.

Het is weer zo’n typisch Apple-spotje geworden: met overmatig gebruik van wit, geen gesproken tekst en enkel het product zelf in beeld. Leuk aan deze iPhone 5C reclame is dat de telefoon voor je ogen in elkaar wordt gegoten. Het heeft waarschijnlijk niet veel met het daadwerkelijke productieproces te maken, maar fijn om naar te kijken is het wel. Oordeel zelf:

Veel modellen al uitverkocht vóór verschijning iPhone 5C reclame

Gisteren schreven we al dat in sommige van de 9 landen bepaalde iPhone 5C-varianten al uitverkocht beginnen te raken: de leverdatum voor de plastic iPhone verschuift langzaam maar zeker naar achteren.

Over een Nederlandse releasedatum is nog niets bekend, maar op basis van de ervaringen van de afgelopen jaren ligt een leverdatum begin oktober in de lijn der verwachting. Als we meer weten, lees je het natuurlijk meteen hier.

Even kijken of deze kleurige iPhone voor jou de moeite waard is? Lees dan ons iPhone 5C overzicht. Kans maken op deze fijne telefoon? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.