Eerste hands-on iPhone 4S beschikbaar
Redactie

De iPhone 4S is afgelopen vrijdag in de pre-order gegaan. Na 24 uur waren er 1 miljoen iPhone 4S’s verkocht waardoor de levertijd in Amerika nu op 1-2 weken staat. Vanaf aanstaande vrijdag is het apparaat te koop in de winkel, maar er is nu al een hands-on video opgedoken op internet. In de video is te zien hoe snel het nieuwe model is en krijgen we een korte blik op de Siri-instellingen.

In de onduidelijke video wordt eerst de Sunspider benchmark getoond: 89567. Dit is meer dan het dubbele van wat de iPhone 4 haalde. Dit komt door de snellere A5-processor. Daarnaast zijn de Siri-instellingen te zien.

Hierin is te zien dat Siri nu werkt met drie talen: Engels (Amerikaans, Australisch en Brits), Frans en Duits. Opvallend is dat het Canadese accent nog niet tot de bètatalen behoort. Ook is er ‘Voice Feedback’ en ‘My Info’ welke beiden op in ieder geval ‘always’ en ‘none’ kunnen. Het blijkt uit de video dat er ook een feature is die niet aan bod is gekomen bij de keynote: ‘Raise to Speak’. Als je deze activeert, schakelt Siri in zodra je je telefoon naar je oor beweegt.

De video is hier te bekijken.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.