Eerste foto’s van gelukkige iPhone 3G S bezitter
Redactie

Iedereen weet uiteraard al lang hoe de nieuwe iPhone 3G S eruit ziet en wat deze tov. zijn voorganger meer en vooral beter kan, maar rond de hype van de nieuwe opkomende iPhone voel ik me verplicht de eerste levensechte foto’s te laten zien, met name inclusief doos en al.

 

De foto’s stellen niet veel voor, ik ben er mij bewust van. En meer dan het feit dat je nu weet op welke doos in de winkel je de komende weken zal op moeten gaan letten, biedt deze post niet.

update: Je kan een foto van een brug, genomen met de nieuwe 3.0 megapixel camera, terugvinden op de website van Apple zelf.

Bovendien mag je niet vergeten dat onderstaande foto’s zeer exclusief zijn, vermits Apple het eigenlijk zijn retailers niet eens toelaat ‘amateuristische’ foto’s te nemen van een toestel dat nog niet in de markt ligt.

<br /><br />

<br />
<br />
<br /><br />

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Frank

  Gekke vraag: welke camera heb je gebruikt bij het maken van deze foto’s?

 • Geert

  werd hij niet pas officieel 17 juni vrij gegeven in Amerika? :S

 • Lars

  Op de eerste foto (van de doos) lijkt het net alsof de iphone er op geplakt is. Lijkt dat maar zo of is dat een verandering? Dat zag ik namelijk op foto’s van de 3G doos niet.

 • NiPhoned

  @Geeert: Er zijn altijd wel overal mensen te bespeuren die het toestel hebben kunnen bemachtigen alvorens de officiële releasedatum.

  @Lars: Het lijkt er mss wel op geplakt, maar dit is het niet. Het reliëf dat je ziet bovenaan op de doos is in het karton mee gevormd, net zoals bij de doos van de 3G eigenlijk.

 • Tijn

  Een goed ontwerp behoeft geen verandering 😉

  Ben toch wel benieuwd naar dat kompas.. GPS gestuurd ? Of zit er werkelijk een kompas in ?

 • PMTS

  @TIjn: Ik heb ergens op het net gelezen dat het kompas niet op gps werkt, maar via een magnetisch veld!!

 • MAL

  @ Tijn en PMTS

  een compas kan niet werken op een GPS signaal, althans niet zolang je niet beweegt in en richting. Je gps ontvanger berekent zijn positie aan de hand van de afstand tot 4 satellieten. Pas bij verandering van plaats en berekening van het nieuwe coördinaat zou je kunnen bepalen waar het noorden is. Maar met de onnauwkeurigheid van gps (tot 20 meter) moet je dus een behoorlijk afstandje lopen om bepaalde mate van zekerheid te krijgen over wat precies het noorden is.

 • Tommy

  Jammer dat hij niet de foto en video kwaliteit laat zien. Maar mischien een andere keer dan.

 • NiPhoned

  Je kan een foto terugvinden op de website van Apple:
  http://www.apple.com/iphone/iphone-3g-s/photos.html#video

  Deze foto van de brug zou genomen zijn met de 3.0 megapixelcamera.

  Bovendien mag je niet vergeten dat bovenstaande foto’s (van de post) zeer exclusief zijn, vermits Apple het eigenlijk zijn retailers niet eens toelaat ‘amateuristische’ foto’s te nemen van een toestel dat nog niet in de markt ligt. Zo werden deze foto’s reeds verwijderd van grotere internationale iphone/mac blogs om tot nu toe onbekende redenen.