Eerste Bumper’s in het wild gespot

Redactie
13 juni 2010, 19:22
1 min leestijd
Eerste Bumper’s in het wild gespot

Apple heeft tijdens de persconferentie van vorige week maandag iets laten zien wat ze bijna nooit doen: hoesjes voor producten. Eerder deden ze het al bij de iPad en nu zijn ze gemaakt voor de iPhone 4. Deze hoesjes heten ‘Bumpers’. Bumpers bedekken niet je hele achter- of voorkant maar vooral de zijkant. Ze steken aan de voor- en achterkant een stukje uit zodat als je hem neerlegt of laat vallen, je geen krassen op je scherm krijgt.

Uiteraard zijn er openingen in de Bumpers voor de muteknop, de volumeknoppen en alle andere toetsen of connectoren. De hoesjes worden in zes verschillende kleuren gemaakt: oranje, blauw, roze, groen, wit en zwart. Met deze Bumpers bescherm je het toestel en krijgt het ook nog een ander kleurtje. Helaas zien de Bumpers er wel goedkoop uit aangezien het zulke simpele kleuren zijn.

De Bumpers kosten €29,- euro en zijn te koop vanaf de dag dat de iPhone 4 te koop is. Dit is vrij prijzig als je er bij nadenkt dat er namaak Bumpers over een paar weken op internet te verkrijgen zijn. Maar dan heb je natuurlijk geen échte Bumper van Apple.

Lees verder na de advertentie.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen