Placeholder
Redactie

iphone sokHoe bescherm jij je iPhone? Wellicht is oma’s sokje een optie!

Op de redactie van iPhoned.nl ontvingen we zojuist nieuws van Zokje.nl over de introductie van een leuk initiatief waar we graag even de aandacht voor vragen: Zokjes breien voor Afrika.

De Zok is multifunctioneel en kan ook voor allerlei elektronische apparaten worden gebruikt. De Zokken worden in verschillende maten, kleuren, texturen en breipatronen op de website aangeboden.
Een Zok kost 10 euro. Er is ook de mogelijkheid om een Zok naar eigen ontwerp te laten maken, deze kost 15 euro. Alle Zokken worden met de hand gebreid door onze brei-Oma in Duitsland…..

Iphoned.nl geeft ter promotie 5 zokjes weg aan de eerste 5 bezoekers die op deze thread (hieronder) reageren, wees er dus snel bij!

Op het gebied van beschermhoezen is er veel verkrijgbaar, maar ook veel van het zelfde. Dit bracht de bedenkers van ‘Zokje.nl’ op het idee om zelf beschermende sokken voor gadgets te gaan maken waarbij de volledige opbrengst aan goede-doelen-projecten wordt geschonken. Alle projecten zijn gericht op Afrika, voornamelijk Zimbabwe. De projecten worden op de website up to date gehouden zodat de Zok-bezitters kunnen zien wat er met hun donatie gebeurt… de moeite waard dus!

Bestel dus nu dus hier een zokje voor je iPhone en help Afrika!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.