Placeholder
Redactie

Xylo T2Op internet staat een beschrijving van een nieuw iPhone beschermhoesje. Het is een zogenoemde crystal case variant. En voor het eerst lijkt het wel wat.

Tot nog toe waren de beschermhoesjes niet volledig. Ze beschermde het belangrijkste deel, het scherm, niet. En als ze dat wel deden dan ging dat ten koste van de bediening. Bij de introductie van de Apple iPhone Xylo T2 beschermhoes lijkt dit probleem verholpen.

Deze hoes ziet er mooi uit. Maar nog belangrijker hij dekt het scherm ook af. En dit gaat niet ten koste van de bediening. Het hoesje laat namelijk ultrasone signalen, zoals die door je vinger worden opgewekt, door.

Als het scherm aangeraakt wordt dan wordt een deel van deze signalen door het scherm geabsorbeerd. En dat maakt dat het scherm aanraakgevoelig werkt. De hoesjes worden online door de maker aangeboden voor ongeveer 35$.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • mkrve

  Kijk… dit is inderdaad eindelijk een interessant hoesje…
  eindelijk eentje die ook je scherm beschermt tegen beschadigen.
  Ben benieuwd naar ervaringen van gebruikers of het touch-thru scherm inderdaad goed werkt, en dat het inderdaad niet ten koste gaat van de bediening…

  we wachten af 🙂

 • Misschien moeten we het maar eens gaan reviewen bij iphoned…

 • mkrve

  Ja, net als de screenprotector die zojuist geplaatst is 🙂
  Reviews van dit soort artikelen lijken me altijd wel gewenst aangezien veel mensen toch graag van een onafhankelijke bron willen horen of het product echt doet wat het belooft.

 • Matthijs38

  Dat hoesje moet je echt nie kope!
  ik had hem voor mun ipod touch en hy maakt hem gelijk 2 keer zo dik.. en het touch screen werkt wel.. maar niet zo goed als eerst, je moet harder drukken etc.

 • Hallo Marthijs,

  Waar heb jij de hoes gekocht? Ik heb hem in Nederland nergens kunnen vinden een hij is net geintroduceerd.

  Groeten,
  Bert

 • dion

  weet iemand waar deze nieuwe hoes te kopen/bestellen is?

 • Dion,

  Ik heb bewust gevraagd if Matthijs wil vertellen waar hij hem heeft gekocht want volgens mij verwart Matthijs zijn hoes met de Xylo T2. Zo ver ik weet is hij alleen op de website van (http://www.ivyskin.com/shopping_cart.php) voor $34.99. Met de huidige koers is dat 22,11 euro. Aangezien dit onder de 40 euro is hoef je volgens mij geen douane belasting te betalen.

 • Dion,
  Ik heb bewust aan Matthijs gevraagd waar hij hem heeft gekocht want volgens mij verwart hij zijn hoesje met de Xylo T2 die net uit is en alleen verkocht wordt via de producent (ivyskin). Daar kost hij 40 euro en dat is ongeveer 22 euro. Aangezien dat onde de 40 euro ligt hoef je volgens mij geen douanebelasting te betalen.

 • Bert

  Dion,
  Ik heb bewust aan Matthijs gevraagd waar hij hem heeft gekocht want volgens mij verwart hij zijn hoesje met de Xylo T2 die net uit is en alleen verkocht wordt via de producent (http://www.ivyskin.com/shopping_cart.php). Daar kost hij 40 euro en dat is ongeveer 22 euro. Aangezien dat onde de 40 euro ligt hoef je volgens mij geen douanebelasting te betalen.

 • Fabian

  Dion,

  Dit hoesje is gewoon te koop bij de mediamarkt. In ieder geval in Almere. Ik heb hem al meer dan een maand. Hij lag wel een beetje verdekt opgesteld maar in ieder geval in buurt van ipod hoesjes. Misschien naar vragen bij een Mediamarkt in de buurt?

  Fabian

 • Evita

  Ik heb hem nu ook sinds een week. Gewoon gekocht bij de bel company , maar ik moet zeggen hij gaat er lastig af! Het is me namelijknog niet gelukt . Verder is die ideaal