Een foto zegt meer dan 1000 woorden: iPhone 4G

Redactie
19 januari 2010, 21:56
1 min leestijd
Een foto zegt meer dan 1000 woorden: iPhone 4G

Er is een oud gezegde dat luidt: ‘Een foto zegt meer dan 1000 woorden.’ Aangezien er een nieuw Apple evenement aankomt laaien de geruchten over alles op. Ook de nieuwe iPhone 4G zou worden aangekondigd.

En omdat over sommige dingen zó veel geruchten zijn heeft het Franstalige iPhone weblog Nowhereelse.fr een foto gemaakt waarop alle geruchten staan met een percentage van de geloofwaardigheid van de nieuwe iPhone.

iPhone 4G met OLED scherm en 5 megapixel camera? Alle 4G geruchten in een foto!

Ze achten de kans groot dat de iPhone een OLED scherm, een 5 megapixel camera en een front facing camera. Met de front facing camera zou je kunnen videobellen. De geruchten die een aantal jaren geleden gingen kunnen daarmee wel eens waarheid worden. Toen waren de geruchten namelijk dat er een mobiele iChat versie zou komen.

Lees verder na de advertentie.

Ook achten ze het gerucht dat de achterkant van de iPhone 4G aanraakgevoelig word 75% geloofwaardig. Dan zou je kunnen scrollen in bijvoorbeeld Safari zonder het scherm aan te raken en op de achterkant je vinger te bewegen.

Ze weten zeker dat de iPhone 4G in mei of juli gelanceerd word. Net als altijd zullen we gewoon moeten wachten totdat de iPhone 4G aangekondigd word wat waarschijnlijk op het WWDC ’10 gebeurt.

iPhone 4G foto met geruchten opgesomd:

Bron: nowhereelse.fr

Categorieën: Devices, Geruchten
Device: iPhone 4S

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 4S
Apple iPhone 4S
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen