Een foto zegt meer dan 1000 woorden: iPhone 4G
Redactie

Er is een oud gezegde dat luidt: ‘Een foto zegt meer dan 1000 woorden.’ Aangezien er een nieuw Apple evenement aankomt laaien de geruchten over alles op. Ook de nieuwe iPhone 4G zou worden aangekondigd.

En omdat over sommige dingen zó veel geruchten zijn heeft het Franstalige iPhone weblog Nowhereelse.fr een foto gemaakt waarop alle geruchten staan met een percentage van de geloofwaardigheid van de nieuwe iPhone.

iPhone 4G met OLED scherm en 5 megapixel camera? Alle 4G geruchten in een foto!

Ze achten de kans groot dat de iPhone een OLED scherm, een 5 megapixel camera en een front facing camera. Met de front facing camera zou je kunnen videobellen. De geruchten die een aantal jaren geleden gingen kunnen daarmee wel eens waarheid worden. Toen waren de geruchten namelijk dat er een mobiele iChat versie zou komen.

Ook achten ze het gerucht dat de achterkant van de iPhone 4G aanraakgevoelig word 75% geloofwaardig. Dan zou je kunnen scrollen in bijvoorbeeld Safari zonder het scherm aan te raken en op de achterkant je vinger te bewegen.

Ze weten zeker dat de iPhone 4G in mei of juli gelanceerd word. Net als altijd zullen we gewoon moeten wachten totdat de iPhone 4G aangekondigd word wat waarschijnlijk op het WWDC ’10 gebeurt.

iPhone 4G foto met geruchten opgesomd:

Bron: nowhereelse.fr

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Dries

  Zoals altijd al met de Iphone is geweest, zal ook nu véél NIET kloppen, zoals waar blijft de “Iphone nano”?.
  @Emile, Aryan is geen mierenneuker, gewoon simpel vertaald!

 • Michiel Bolder

  Is er al bekend of de nieuwe iphone dit jaar wordt gelanceerd? Ik werd namelijk gebeld door t-mobile om te verlengen en dan krijg ik de 3GS. Toen gelijk gevraagd of er niet de nieuwe iphone uitkomt. Zij gaven aan dat dit uitgesteld is tot 2011/2012 omdat de telefoon en netwerk in amerika nog niet goed gekeurd zijn. Ik wil voorkomen dat ik nu voor de 3gs ga en dan weer 2 jaar vast zit en de nieuwe iphone mis..

 • Anne

  Hoi, ja ik ben vanmiddag ook gebeld en vroeg dat inderdaad ook meteen! bij mij ontkende die gozer dat er uberhaupt een nieuwe iphone kwam, terwijl ik hier al op de hoogte van was… ze proberen nog net even klanten te krijgen! niet op ingaan!