Één dag in de aanbieding: Griffin Smarttalk

Redactie
29 mei 2010, 14:14
1 min leestijd
Één dag in de aanbieding: Griffin Smarttalk

Apple levert standaard een koptelefoon bij elke iPhone en iPod. Sinds de komst van de iPhone, iPod Touch en de nieuwe iPod shuffel is er een klein blokje aan elke koptelefoon bevestigd waarmee je je muziekspeler kan besturen. Hiermee kan je onder andere je iPod harder en zachter zetten en telefoontjes opnemen. Het nadeel van deze ontwikkeling is dat  de meeste koptelefoons van andere merken deze knopjes en microfoon niet hebben.

Griffin Smarttalk

Griffin, een bekende fabrikant van accessoires die zich vooral richten op Apple producten, heeft de ‘Smarttalk’ ooit gemaakt. Met dit draadje kan je gebruik maken van de knopjes die Apple normaal op zijn koptelefoons heeft zitten, en toch je eigen koptelefoon kiezen die je het best vindt klinken. Je hoeft deze koptelefoon alleen maar in de smarttalk te pluggen.

De Griffin Smarttalk is alleen vandaag in de aanbieding op 1DayFly. In plaats van 29,95 betaal je tot 30 mei 11:59 slechts 14,95. Je hoeft hier ook geen verzendkosten bij te rekenen, want alles is in die prijs verwerkt. Dit is dus een erg aantrekkelijke aanbieding als je graag je eigen koptelefoon en de Apple-knopjes wilt gebruiken.

Bron: 1DayFly

Categorieën: Aanbiedingen, Accessoires
Spotlight: iPod

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Black Friday