Meer aandacht voor beschermhoezen in karton
Redactie

Indien je nog maar net een iPhone/iPod Touch hebt aangeschaft en er op deze wijze jouw laatste centen hebt doorgejaagd, kan je wel eens in geldgebrek komen wanneer je de, over het algemeen dure prijzen, van de beschermhoesjes voor ogen ziet. Aldus voor diegenen die zich in een herkenbare situatie bevinden heb ik een tip: klik eens door naar volgende link. Dvice biedt een promotie aan waarbij je tien kartonnen hoesjes kan kopen voor 7.99 EUR. Wees wel gewaarschuwd dat dergelijke hoesjes alles behalve regenbestendig zijn. Wel handig als voorlopige (goedkope) oplossing. Hoewel het op zich ook niet zo goedkoop valt, is er iemand van plan 8 euro neer te leggen voor 10 reepjes karton?

recession-iphone-case-480x360

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Bart

  Alhoewel de gedachte aardig is, zijn er via internet wel degelijk goedkope hoesjes te krijgen. Ik heb al diverse keren iPhone accesoires besteld bij DealExtreme http://www.dealextreme.com

  siliconen hoesjes beginnen hier bij twee euro incl. verzendkosten. Nadelen zijn: PayPal vereist, en het verzenden duurt twee weken. Ik ben niet verbonden met de site, gewoon een tevreden klant.

 • Swen

  Ik in ig niet
  hoekjes gaan los en indeuken
  dan had ik wel een doos gehaalt bij ede supermarkt

 • Jan

  Bij de Hema een camaratasje gekocht voor 4,95. Kunststof, ‘gepolsterde’binnenzijde, aan riem of als ‘keycord’te dragen, extra vakje voor oortelefoontje; kliteband. Kleur buitenkant grijs, binnenkant blauw.
  Gaat prima!

 • ik vind vodavoon niks