Easter Eggs in Appie: Grappie van Appie
Redactie

Albert Heijn heeft vanmiddag een paas-actie aangekondigd die helemaal in het teken van de iPhone en iPod Touch staat. De supermarktketen heeft namelijk weer een aantal nieuwe ‘Easter Eggs’ in de applicatie ‘Appie’ verstopt. Dit keer kan je prijzen winnen als je de vijf nieuwe verborgen ‘grappies’ vindt. Als je alle vijf de ‘grappies’ gevonden hebt, en de aanwijzing naar het zesde grappie gezien hebt, kan je een iPad winnen.

Aanwijzingen

Albert Heijn heeft speciaal voor deze actie een Twitter-profiel aangemaakt. Via het account krijg je de komende dagen geregeld tips over de ‘Easter Eggs’. Deze tips zijn niet altijd moeilijk, maar zorgen er wel voor dat iedereen een eerlijke kans heeft in de wedstrijd. Hieronder staat een tip naar een Easter Egg die vanochtend door @grappievanappie is getweet:

Ik doe wat fruit in mijn melk.

Gratis iPhone-voetje

Als je een ‘Grappie van Appie’ hebt gevonden kan je een gratis iPhone-voetje aanvragen. Dit doe je door het speciale formuliertje op de website van  Albert Heijn in te vullen. Het is ook mogelijk om een gouden iPhone-voetje te krijgen. Hiervoor moet je het zesde verborgen grapje vinden in een winkel van de supermarktketen. Als dit voetje in je bezit hebt, heb je een iPad gewonnen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.