Early Renewal-regeling: iPhone 4 bij T-Mobile met huidig abonnement
Redactie

Veel mensen die op dit moment een abonnement bij T-Mobile hebben lopen willen graag een iPhone 4 hebben. Als je vorig jaar een iPhone 3GS hebt gekocht zit je nu nog aan een abonnement dat nog een jaar duurt. Dan wil je natuurlijk van dat abonnement af maar dat kan niet zo maar. Eén van de mogelijkheden is om de 3GS te verkopen en van dat geld je huidige abonnement af te sluiten. Dan ga je over een paar weken naar de winkel en koop je een iPhone 4 met een nieuw abonnement. T-Mobile heeft nu voor een ander alternatief gezorgd waar helaas wel wat nadelen aan zitten.

Early Renewal-regeling

De Early Renewal-regeling is een regeling die T-Mobile nog maar kort geleden ten leven gebracht heeft. Met de regeling kan je voor €69,95 en de prijs van het toestel een iPhone 4 krijgen. Minpuntje is dan wel dat het abonnement dat je eerst al had verlengt is met twee jaar. Eén jaar kan ook, maar dan kost het toestel veel meer geld. De Early Renewal-regeling is maar één keer per contractsperiode mogelijk en dus zit je nog tot 2012 aan je abonnement vast (als je een 3GS in 2009 hebt gekocht).

De Early Renewal-regeling is dus fantastisch voor mensen die nog maar een aantal maanden aan hun huidige contract zitten. Voor mensen die het abonnement later dan 2008 hebben gekocht kunnen beter doen wat er in de inleiding is vermeld.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.