Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

Check deze grappige reclames voor Google Duo

Erwin Vogelaar
15 september 2016, 19:19
2 min leestijd
Check deze grappige reclames voor Google Duo

Google heeft een serie Duo-reclames gemaakt die te leuk zijn om niet te delen. Wat als je tandpasta, je sok en je pot koffie een iPhone te pakken krijgen en Duo gebruiken?

Lees verder na de advertentie.

Google Duo-reclames

Inmiddels hebben we al bijna een maand kunnen videobellen met Duo, Google’s concurrent voor Apple’s FaceTime. In tegenstelling tot FaceTime kun je met deze app ook met Android-gebruikers bellen. FaceTime is exclusief te gebruiken op Apple-apparaten. Hoe Duo ons is bevallen? Dat lees je in onze review waarin we best te spreken zijn over de app. Duo wordt in de App Store echter niet heel goed ontvangen. De nieuwste versie van Duo heeft een gemiddelde score van 3 sterren, terwijl alle verschillende versies gemiddeld 3,5 sterren krijgen van de reviewers. Gebruikers klagen onder andere over de beeldkwaliteit, terwijl dat één van de pluspunten moet zijn van de app. Ook wordt er geklaagd dat er niet genoeg mogelijkheden zijn in de app.

Voor Google is het dus tijd om de app wat meer in de spotlight te zetten via een serie reclames. Het resultaat zijn drie grappige video’s die te leuk zijn om niet even te delen. Het gebeurt namelijk niet elke dag dat je een tube tandpasta, een verloren sok en een pot koffie met een iPhone ziet op het moment dat ze een goed gesprek nodig hebben.

Hoe bevalt het gebruik van Duo jou? Kun je niet meer zonder, of gebruik je voor het videobellen toch gewoon weer FaceTime of een andere app? Laat het even weten in de reacties. We zijn benieuwd hoe jullie gebruik na een maand is veranderd. Mocht je Duo nog niet geprobeerd hebben, dan kun je de app gewoon gratis downloaden in de App Store via onderstaande link. Je hebt dan wel 45,3MB vrije ruimte en minimaal iOS 9 nodig.

Google Meet

Google LLC

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu