Duidelijke foto’s van iPhone 5C in blauw, groen, geel en wit
Roel van Hout

Vanochtend waren de foto’s van de iPhone 5C-verpakking nog vaag, maar binnen een tijdsbestek van nog geen dag gaat een Chinese fan er alweer overheen, met duidelijke foto’s van de iPhone 5C in blauw, groen, geel en wit.

foto's van iPhone 5C

Te zien is wederom het witte, plastic bakje met afgeronde hoeken en het doorzichtige deksel dat op het bakje zit. De iPhone van vanochtend was nog rood/roze, maar op deze foto’s zijn de witte, groene, blauwe en gele iPhone 5C te zien.

Foto’s van iPhone 5C verpakking versterken geruchten

Dat er zo kort na de vorige foto weer foto’s van dezelfde verpakking opduiken, vergroot de kans aanzienlijk dat het hier inderdaad om de officiële verpakking gaat. Zoals we vanochtend ook al vaststelden, zou het de eerste keer zijn dat Apple een iPhone verkoopt in een verpakking waarin het daadwerkelijke toestel te zien is.

Normaliter worden iPhones immers in stevig karton verkocht; dergelijke plastic verpakkingen waren tot nog toe voorbehouden aan de iPod Touch en nieuwste iPod Nano.

Ook duidelijk op de foto’s te zien is dat de iPhone 5C bij de verkoop een sticker van hoe het scherm eruit zal zien, bevat.

Nog maar een week, en dan weten we echt hoe het toestel eruit ziet (én verkocht gaat worden!) Tot die tijd lees je alles over het apparaat in ons iPhone 5C overzicht!

iPhone nieuwsbrief
Altijd op de hoogte blijven van het laatste iPhone-nieuws, apps en handige tips? Schrijf je dan nu vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.