Draadloos mails printen met m.gmail.com

Redactie
24 januari 2011, 22:55
1 min leestijd
Draadloos mails printen met m.gmail.com

Google is altijd aan het experimenteren met nieuwe diensten. Google Cloud Print is hier één van. Met deze dienst kan je vanaf elke computer ter wereld een document uitprinten op een printer die bij de dienst is aangemeld. Google gaat Cloud Print langzamerhand uitrollen in hun bestaande diensten, en de mobiele website van Gmail lijkt de eerste ‘applicatie’ die hier gebruik van kan maken.

Lees verder na de advertentie.

Mails printen vanaf je iPhone

Om een mail te printen vanaf je m.gmail.com, heb je een printer nodig die aangemeld is bij Cloud Print. Dit kan je gemakkelijk doen via de laatste versie van Google Chrome. Via de instellingen kan je alle printers die op je computer zijn aangesloten aanmelden bij de dienst.

Nadat je een Cloud printer hebt aangemaakt, kan je gebruikmaken van de print-functie van m.gmail.com. Na het openen van een mailtje moet je op de de knop met de pijltjes tikken om de afdruk-optie te vinden. Deze knop verwijst door naar een pagina waarop je je printer kan selecteren. Als alles goed is ingesteld, komt je mailtje binnen tien seconden uit je printer rollen.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen