Doodle Jump: 10 miljoen downloads
Redactie

Het populaire spel Doodle Jump is tot nu toe al meer dan 10 miljoen keer aangeschaft. Dit maakte de ontwikkelaars van Lima Sky deze week bekend. Komende week zal de game twee jaar in de App Store staan, en dat zal de ontwikkelaars niet onopgemerkt voorbij gaan met deze bijzondere mijlpaal.

De toekomst van Doodle Jump

De ontwikkelaars van Doodle Jump zaten de afgelopen maanden niet alleen te kijken naar hun bankrekening, want ze zijn erg hard bezig aan een grote update voor hun spel. Deze update gaat het mogelijk maken om samen te spelen via Game Center. In een nog onbekende ‘Race Mode’ kan je een Doodle Jump-achtig spel spelen tegen elke andere online speler in de wereld.

Andere inkomsten

Naast de dagelijkse inkomsten van de verkoop van de applicatie van ongeveer $10.000 per dag, willen de ontwikkelaars van Doodle Jump ook op andere manieren geld verdienen. Één van deze alternatieve inkomsten zagen we laatst in de applicatie verschijnen. Lima Sky verdient namelijk aardig wat geld aan het gesponsorde figuurtje ‘Hop’ in het spel. Daarnaast zijn er ook knuffels van het hoofdfiguur in de maak.

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.