Deze opvouwbare DJI-drone ligt vanaf november in de Apple Store

Lars Paijmans
28 september 2016, 8:42
1 min leestijd
Deze opvouwbare DJI-drone ligt vanaf november in de Apple Store

Naast iPhones, iPads en MacBooks kun je vanaf november ook de nieuwe DJI Mavics Pro drone kopen in de Apple Store. Deze opvouwbare drone koppel je gemakkelijk aan je iPhone of iPad.

Lees verder na de advertentie.

De DJI Mavics Pro vouw je gewoon op

DJI is al jaren een van de bekendste merken als het op drones aankomt, en met de Mavics Pro worden de vliegende gadgets draagbaarder dan ooit tevoren. Dit is de eerste DJI-drone waarvan je de vier armen op kunt vouwen, zodat hij gemakkelijk in een rugzak past. Een groot voordeel ten opzichte van andere drones, die een stuk meer ruimte in beslag nemen.

DJI Mavics Pro

De DJI Mavic Pro heeft een 12 megapixelcamera die zichzelf stabiliseert terwijl je hem door de lucht laat suizen. Met de camera kun je 4K-video’s opnemen met 30 frames per seconde. De accu laat je 27 minuten onafgebroken vliegen.

Bestuur de drone met je iPhone

Nieuw is het FlightAutonomy navigatiesysteem, dat je met vijf camera’s GPS en een navigatiesysteem gemakkelijk routes laat plannen voor de drone. Daarna kan de Mavic Pro zelfstandig obstakels ontwijken. In de doos van de drone zit een afstandsbediening, maar hier kun je ook gewoon je iPhone of iPad voor gebruiken. Dankzij de DJI-app kun je op je scherm precies zien wat de drone ziet.

Op de website van Apple is de DJI Mavics Pro al te vinden bij de iPad-accessoires. Vanaf november kun je daar een exemplaar bestellen voor €1.199,-. Ook kun je er een losse accu en extra propellers bij bestellen die via de winkel van Apple geleverd worden.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu