Disney-winkels met een Apple Store-format

Redactie
15 oktober 2009, 20:45
1 min leestijd
Disney-winkels met een Apple Store-format

Steve Jobs zit nooit stil. De CEO van Apple werkt niet alleen aan verschillende projecten zoals bijvoorbeeld nieuwe producten, maar neemt ook deel aan de directie van Disney. Jobs probeert in deze directie al enige tijd een herinrichting van de winkels door te zetten, en dat lijkt hem nu gelukt te zijn. Voor deze herinrichting wordt gebruik gemaakt van het Apple Store-format.

De winkels van Apple halen buitengewoon hoge omzetten per vierkante meter vergeleken met andere winkels. Het geheim van de winkels is het speciale format van deze winkels. Het format van een winkel bestaat bijvoorbeeld uit de kleding van het personeel, de kleuren van de muren, de interactie met de  klanten en de techniek in de winkel.

Lees verder na de advertentie.

Disney wilt alle 340 winkels in de VS en Europa herinrichten volgens het format dat Apple gaat aanleveren. Per winkel rekenen ze op 1 miljoen dollar verbouwingskosten. De herinrichting zal ervoor moeten zorgen dat kinderen langer in de winkel willen blijven, en dus zal Disney het meeste geld uitgeven aan interactie met de klanten.

Bron: MacWereld

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen