Disney Plus officieel gelanceerd: uniek aanbod voor 7 euro per maand

Wouter Nijsen
12 november 2019, 8:15
2 min leestijd

Na een proefperiode van twee maanden is Disney Plus nu officieel gelanceerd in Nederland. De streamingdienst kost zeven euro per maand en daarvoor krijg je een unieke bibliotheek aan films, series en documentaires.

Disney Plus release

Twee maanden geleden mochten we in Nederland exclusief aan de slag met een testversie van Disney Plus en vanaf vandaag is de streamingdienst officieel beschikbaar. Heb je een tijdje terug een proefabonnement genomen, dan wordt deze automatisch omgezet naar een betaald abonnement.

Disney Plus kost 6,99 euro per maand of 69,99 euro per jaar. Het is mogelijk om een proefabonnement van Disney Plus te nemen. Vanaf vandaag zijn ook exclusieve series, zoals The Mandalorian, op de streamingdienst te vinden. Disney is van plan om later dit jaar meer ‘Originals’ uit te brengen.

Meld je aan voor één week gratis Disney Plus

Disney Plus downloaden Nederland

Op de streamingdienst zijn alle Disney-films, maar ook alles van Marvel en Pixar te vinden. Daarnaast kun je genieten van de Star Wars-saga’s en documentaires van National Geographic. Belangrijk om te weten is dat het unieke aanbod alleen op Disney Plus staat en je dus niet op Netflix gaat vinden. Disney Plus werkt op allerlei apparaten, zoals je iOS-toestel, Apple TV, Mac(Book), Windows-pc en spelcomputers.

Meer over Disney Plus

Kijk je het liefst op je iPhone of iPad, dan kun je de Disney Plus-app installeren. Daarmee kun je bovendien alle films en series downloaden, zodat ze ook zonder internetverbinding te bekijken zijn. Dit is handig als je onderweg bent en een kleine databundel hebt, of bijvoorbeeld in het vliegtuig zit. Disney Plus is verder op vier apparaten tegelijk te gebruiken en biedt standaard 4K-kwaliteit, terwijl je hier bij Netflix extra voor moet betalen.

Disney+

Disney

Gratis via App Store

In onze Disney Plus review lees je of de streamingdienst de concurrentie aan kan met Netflix. Check ook de Disney Plus-gids met allerlei handige tips voor als je de streamingdienst gaat gebruiken.

Bekijk de Disney Plus videoreview

Disney Plus review: de eerste echte Netflix-concurrent getest
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen