Vodafone Topdeal: de iPhone 12 tijdelijk extra scherp geprijsd!

Deze Apple Watch met diamanten kost 30 duizend dollar

Rutger Otto
16 december 2014, 10:57
1 min leestijd
Deze Apple Watch met diamanten kost 30 duizend dollar

Volgens geruchten kost de duurste, gouden Apple Watch vijfduizend dollar. Als je dat al veel geld vindt, bekijk dan deze luxe-versie van een juwelier. Kost 30 duizend dollar.

Lees verder na de advertentie.

Diamanten Apple Watch

De Apple Watch is nog niet eens op de markt over juwelier Mervis Diamond Importers biedt al een exemplaar met overdaad aan blingbling. De ‘Diamond iWatch’, zoals de juwelier hem noemt, is nu te bestellen voor maar liefst 30.150 dollar. Dat is omgerekend ruim 24 duizend euro.

Voor dat astronomische bedrag krijg je alleen een band die helemaal is ingelegd met acht rijen van diamanten die samen meer dan 15 karaats tellen. Mervis toonde de aangepaste Apple Watch op Facebook. De Apple Watch in 18-karaats rosé goud moet je er nog even zelf bij kopen. Het plaatje is uiteraard een mock-up.

gouden apple watch

Meer luxe-bandjes

Het is te verwachten dat we meer van dit soort aangepaste banden van de Apple Watch gaan zien. De bandjes van de wearable zijn namelijk naar eigen smaak aan te passen en simpel te vervangen. Apple-producten worden wel vaker behangen met goud en diamanten. Mervis zelf maakte in 2010 bijvoorbeeld een iPad-versie van zo’n 20 duizend dollar.

Eerder dit jaar maakten we een overzicht van de duurste iPhones

Apple Watch

De Apple Watch staat gepland voor een release ‘begin volgend jaar’. Het accessoire van Apple valt helemaal naar eigen stijl aan te passen, zo zijn er verschillende bandjes om de wearable om je pols te dragen, maar is er ook een enorm aanbod van verschillende wijzerplaten. Op de website spreekt Apple van ‘miljoenen manieren om te tijd te zien’.

Lees meer over de Apple Watch

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple Watch Edition
Apple Watch Edition

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen