Deze vrijdag: het eendaagse Apple Shoppingevenement

Roel van Hout
27 november 2013, 16:44
1 min leestijd
Deze vrijdag: het eendaagse Apple Shoppingevenement

Komende vrijdag is het zover: het eendaagse Apple Shoppingevenement in de Apple Store te Amsterdam, de online Apple Store en de App Store. Wat kun je verwachten?

Lees verder na de advertentie.

Het eendaagse Apple Shoppingevenement in de Apple Store wordt georganiseerd ter ere van Black Friday, wat in de Verenigde Staten de traditiegetrouw de officiële aftrap van het kerstseizoen is en op de dag na Thanksgiving plaatsvindt.

Het is tevens de dag waarop talloze winkels en bedrijven voor de gelegenheid hun producten flink in de aanbieding doen. Het loont daarom zeker om eens goed rond te kijken (in webwinkels van met name Amerikaanse bedrijven) wat er allemaal goedkoper te krijgen is. Maar Apple doet er dus ook aan mee!

Het eendaagse Apple Shoppingevenement: wat kun je verwachten?

Dat betekent overigens niet dat Apple ineens iPhones voor de helft van de prijs gaat verkopen: in het verleden stuntte Apple ook niet echt op Black Friday. Aan de andere kant is natuurlijk iedere euro die je kunt besparen er één, en al is de korting maar een paar procent, op een duur Apple-apparaat kan dat toch aardig oplopen.

Wat er zoal in de aanbieding zal gaan weten we op dit moment nog niet, maar uiteraard zullen we je er vrijdag van op de hoogte brengen. Hou de site in de gaten!

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen