DeskPhoneDock maakt een oude telefoon van je iPhone

Volgens de makers van de Desk Phone Dock, een aparte dock voor de iPhone, kan je de geschiedenis van de technologie delen in twee periodes; de tijd vóór de iPhone en de tijd na de lancering van de iPhone. Verlang je terug naar de tijd met “gewone” telefoons, maar wil je je iPhone niet uit het oog verliezen? Dan is de Desk Phone Dock van Kee Utility wellicht het bekijken waard.

Speaker

Met dit speciale dock tover je je iPhone om in een ouderwetse bureau telefoon, met de iPhone kan je vervolgens het gewenste nummer intoetsen en met een aparte hoorn neem je de telefoon op. Het apparaat biedt veel functies. Er zit een ingebouwde speaker in zodat je ook muziek kan luisteren. Wanneer die kwaliteit niet goed genoeg voor je is, is er ook de mogelijkheid om via een 3,5 mm ingang een externe audio output aan te sluiten.
null

Opladen en ophangen

Je iPhone wordt automatisch opgeladen, mits de Desk Phone Dock is aangesloten op het lichtnet. Een handige functie is ook dat je de Dock kan aansluiten op een computer en dat de iPhone dan ook gesynchroniseerd kan worden. Ook ophangen gaat zoals op een normale bureau telefoon, de hoorn leg je neer en ook bij de iPhone wordt er opgehangen.
desk phone dock

Skype

Een handige bijkomstigheid is dat de telefoon zowel als normale telefoon gebruikt kan worden, maar ook voor diensten zoals Skype. Zo bespaar je tegelijkertijd ook kosten!

Klinkt je dit goed in de oren? Dan moet je nog even wachten totdat het in de winkels verkrijgbaar is. Desk Phone Dock wordt eerst gepresenteerd op de China Sourcing Fair in Hongkong (12-15 april 2010).

Bron: nu.nl en http://www.deskphonedock.com/

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.