Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

Design iPhoned vernieuwd: 5 zaken die je moet weten

Gijs Ettes
25 augustus 2014, 13:52
3 min leestijd
Design iPhoned vernieuwd: 5 zaken die je moet weten

Eind vorig jaar lanceerden we het nieuwe responsive design van iPhoned en ook de afgelopen maanden hebben we (met jullie input) hard gewerkt aan het perfectioneren van de site. Dit heeft geresulteerd in het design dat je nu voor je ziet. In dit artikel laten we je zien wat allemaal is verbeterd!

Lees verder na de advertentie.

1. Nieuwe header met verbeterd menu

Het is je misschien al opgevallen: aan de bovenkant van elke pagina op iPhoned is het nodige veranderd. De header heeft een subtiel kleurtje gekregen, ons logo is duidelijker en de menustructuur is verbeterd. Via de zwarte balk heb je snel toegang tot de belangrijkste pagina’s op iPhoned, waaronder nieuws, de beste iPhone aanbiedingen, apps en tips. Daarnaast is de knop om de redactie van tips te voorzien prominenter in beeld.

design iPhoned

Houd je even je muispijltje op een menu-item, dan klapt er een overzichtelijk submenu uit met handige categorieën als populaire apps, toestellen en aanbiedingen. Met een paar klikken vind je zo snel wat je zoekt. En scrol je naar beneden, dan schuift het menu mee, zodat je gemakkelijk door de site kunt navigeren.

iPhoned menu

2. Direct inzicht in de beste aanbiedingen

Onder de vernieuwde menubalk vind je snel de beste aanbiedingen voor de populairste iPhones. Je ziet vanaf welke prijs je het toestel gratis in huis haalt, of je nu op zoek bent naar een toptoestel als de iPhone 5S of juist naar de betaalbare iPhone 4S. Dagelijks checken we ruim 60.000 actuele prijzen van alle populaire Nederlandse webwinkels, zodat jij nooit te veel betaalt.

iPhoned vernieuwd 2

Klik je door, dan kom je terecht in onze koopsectie waar je middels de prijsvergelijker gemakkelijk de goedkoopste iPhone aanbiedingen met elkaar vergelijkt. Het is mogelijk om te filteren op bijvoorbeeld toestel(prijs), het aantal gewenste MB’s en belminuten, zodat je snel ziet wat het goedkoopste abonnement is dat aansluit op jouw eisenpakket.

3. Meer overzicht

Op het vernieuwde iPhoned besteden we nog meer aandacht aan beeld. Prominent op de site vind je nu een drietal uitgelichte artikelen met grote afbeeldingen die betrekking hebben op de laatste trends op Apple-gebied. Heb je weinig tijd, dan check je hier snel het laatste nieuws, de beste apps en de handigste tips.

uitgelicht

Anderzijds worden de artikelen op de voorpagina nu compacter weergegeven, zodat je sneller kunt koppensnellen. Halverwege de pagina vind je een overzicht met de laatst besproken apps. Klik door en je kunt lezen of een app de moeite van het downloaden waard is. De nieuwe weergave is gericht op overzichtelijkheid en gebruiksgemak; we willen natuurlijk dat jouw bezoek aan iPhoned zo aangenaam mogelijk is!

4. Sharing is caring (én gemakkelijk)

Het nieuwe design van iPhoned biedt meer ruimte voor onze social media-kanalen. Als bezoeker heb je nu echter ook de mogelijkheid om interessante artikelen met je vrienden of volgers te delen. De knoppen hiervoor zijn boven en onder elk artikel te vinden. Daarnaast verschijnen ze op de voorpagina als je even je muis op de afbeelding bij een artikel houdt.

iPhoned vernieuwd 3

5. Mobile friendly

iPhoned 2.1

iPhoned 2.0 was al responsive en mobile friendly, maar iPhoned 2.1 is nóg beter te gebruiken op je mobiel of tablet. Of je de site nu bekijkt op je pc/Mac, iPhone of iPad; je behoudt altijd het overzicht aangezien menu-items, berichten en afbeeldingen netjes mee schalen. Als gezegd scrolt ook de menubalk mee, zodat het navigeren door iPhoned een stuk gemakkelijker is.

Feedback? Laat het ons weten!

Bij de (door)ontwikkeling van het design en de techniek achter iPhoned kunnen we jullie hulp goed gebruiken! Feedback over wat je goed vindt en wat beter kan, helpt ons bij het perfectioneren van de site én de gebruikerservaring.

We vinden het belangrijk dat je het naar je zin hebt op iPhoned en dat je snel vindt wat je zoekt. Heb je opmerkingen, laat het ons dat vooral weten via de contactpagina. Bedankt en veel leesplezier!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu