De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

‘Accessoirefabrikant lekt definitieve design iPhone 8’

Gijs Ettes
19 juni 2017, 8:50
2 min leestijd
‘Accessoirefabrikant lekt definitieve design iPhone 8’

Accessoirefabrikant MobileFun, dat drie maanden voor de release van de iPhone 7 het design en de geschrapte koptelefoonaansluiting bevestigde, doet hetzelfde met de iPhone 8.

Lees verder na de advertentie.

Design iPhone 8 met voorkantvullend display

design iphone 8

Inmiddels lijken we praktisch alles al te weten over de aankomende nieuwe iPhone, al is de informatie die we de afgelopen tijd te weten zijn gekomen natuurlijk niet te verifiëren. Apple houdt zelf de kaken stijf op elkaar tot de officiële release dit najaar.

MobileFun denkt daar anders over en biedt klanten nu al de mogelijkheid om een glazen screenprotector voor de iPhone 8 te bestellen. Uit de foto op de productpagina valt veel op te maken over het ontwerp van het toestel. Ook de timing is logisch: doorgaans ontvangen derde partijen zo’n drie maanden voor de release van een nieuwe telefoon de juiste specificaties om er accessoires voor te maken.

De screenprotector die MobileFun aanbiedt, is ‘speciaal ontwikkeld’ voor de iPhone 8 en bevat uitsparingen voor de frontcamera en sensoren. Aan de onderkant is echter geen uitsparing voor de homeknop; de screenprotector beslaat de volledige voorzijde en het voorkantvullende display, dat naar verluidt 5,8 inch meet. De afbeelding van het hoesje komt overeen met het veelgehoorde gerucht dat de iPhone 8 een homeknop heeft die in het scherm is verwerkt.

Function Area

Volgens eerdere geruchten zou de nieuwe iPhone aan de onderzijde beschikken over een ‘Function Area’, vergelijkbaar met de Touch Bar op de duurdere MacBook Pro’s. Het gebied toont mogelijk contextgevoelige knoppen en rijkere notificaties, al zijn daar in de bètaversie van iOS 11 nog geen aanwijzingen voor. Die update verschijnt in het najaar, gelijktijdig met de iPhone 8.

Check tot die tijd ons uitgebreide iPhone 8 dossier om op de hoogte te blijven van alle geruchten. Benieuwd naar hoe de nieuwe iPhone er vanuit andere hoeken uitziet? Lees dan iPhoned ontwerpt de iPhone 8: onze visie voor de nieuwe iPhone.

Lees het laatste nieuws over Apple

Bron: Forbes
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 8
Apple iPhone 8

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen