Super Mario Run demo vanaf nu speelbaar in Nederlandse Apple Stores

Lars Paijmans
9 december 2016, 10:46
2 min leestijd
Super Mario Run demo vanaf nu speelbaar in Nederlandse Apple Stores

Als je echt niet kunt wachten tot volgende week donderdag, dan kun je vanaf vandaag naar een Nederlandse Apple Store rennen en springen om een speciale Super Mario Run demo te spelen.

Lees verder na de advertentie.

Demo Super Mario Run Nederland nu in Apple Stores

Gisteren maakte Nintendo al bekend dat er een Super Mario Run demo in Apple Stores zou verschijnen. Gisteren liet Nintendo Nederland echter nog aan iPhoned weten dat dit nog niet voor Europa gold. Daar komt vandaag gelukkig verandering in, nu alle Apple Stores in Europa ook een bezoekje krijgen van de beroemde loodgieter.

https://www.youtube.com/watch?v=Qpdfg5km60w

In de Apple Store kun je een speciale demo van Super Mario Run spelen op de iPhones en iPads. Let wel dat deze Super Mario Run Nederland demo alleen in de officiële Apple Stores speelbaar is, niet bij de andere verkooppunten. Je zult dus daar Haarlem, Den Haag of Amsterdam moeten om als eerste met Mario op de iPhone aan de slag te gaan. Deze demo is een mooi voorproefje op donderdag 15 december, dan komt de game voor iedereen uit op iOS. Super Mario Run kun je gratis downloaden en uitproberen, maar voor de volledige versie vraagt Nintendo een eenmalige in-app aankoop van €9,99.

Het voordeel hiervan is dat je geen andere in-app aankopen hoeft te verwachten: voor een tientje heb je het volledige spel op je toestel. Nu de release van Super Mario Run steeds dichterbij komt, komen we ook steeds meer over de game te weten. Zo is een internetverbinding verplicht om te spelen, wat best opvallend is. Het overgrote deel van het spel speel je namelijk in je eentje. Je kunt alleen je vrienden uitdagen in de Toad Rally-modus.

Nieuwe Super Mario Run nieuwtjes

In een aantal nieuwe video’s zien we de diverse omgevingen waar je doorheen rent in Super Mario Run. Spring door wolklandschappen, ren over vliegende piratenschepen en klim over lava, zandvlaktes en groene grasvelden. Het begint er steeds meer op te lijken dat Nintendo volgende week een onmisbare iPhone-game naar de App Store brengt. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd.

Lees het laatste nieuws over Super Mario Run

Categorieën: Apple, Apps
Thema: Apple Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen