Dekking 4G-netwerk Tele2 flink uitgebreid

De dekking van het 4G-netwerk van Tele2 is afgelopen nacht flink uitgebreid. De provider heeft alle 4G-masten die het heeft ingeschakeld, waardoor het netwerk 70 procent van Nederland beslaat.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

4G-netwerk Tele2: 70 procent van Nederland gedekt

4G-netwerk Tele2Dat heeft woordvoerder Jan-Willem te Gussinklo van Tele2 laten weten aan Tweakers. Tot maandag was het 4G-netwerk van Tele2 alleen in delen van de Randstad beschikbaar, maar na positieve feedback van klanten heeft de provider besloten alle antennes met 4G aan te zetten.

Hierdoor kan 70 procent van de Nederlandse bevolking 4G van Tele2 ontvangen als ze bij hun huis staan. Dat is beduidend minder dan concurrenten KPN en Vodafone, die een nagenoeg landelijke 4G-dekking bieden. T-Mobile heeft – net als Tele2 – ook nog geen landelijk dekkend 4G-netwerk.

Begin deze maand maakte Tele2 bekend binnen drie maanden alle klanten met een 4G-telefoon over te zetten naar het nieuwe netwerk. Deze maand worden al 40.000 klanten die in het dekkingsgebied wonen voorzien van 4G. Eind juni moet iedereen overgezet zijn.

Het laatste nieuws over Tele2

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.