Is jouw technische kennis goed genoeg om AVT’er te worden? (ADV)

Redactie
19 december 2017, 11:03
1 min leestijd
Is jouw technische kennis goed genoeg om AVT’er te worden? (ADV)

Als Apple-fan weet je alles over iOS, iPhones en wat er allemaal onder Apples design schuilgaat. Alles is perfect op elkaar afgestemd om betrouwbaarheid te garanderen en het maximale uit je apparaat te halen. Dit geldt ook voor een Apache-gevechtshelikopter, waar nog veel meer techniek bij komt kijken. Wie gaan er schuil achter deze techniek bij Defensie?

Werken bij Defensie als AVT’er: wat doe je dan precies?

Veel mensen weten niet precies wat voor werk er allemaal bij defensie gedaan wordt. Het is een instantie met tal van uiteenlopende werkplekken, die verschillen van marinier tot een AVT’er. Maar wat doet bijvoorbeeld een AVT’er de hele dag?

Met deze vraag ging Tim Haars (bekend van New Kids) op pad met een onderofficier van de Luchtmacht. Van hem leert hij dat AVT voor Avionica Technicus staat en wat er allemaal komt kijken bij deze functie binnen Defensie. Simpel gezegd zorgt een AVT’er ervoor dat de helikopters en vliegtuigen van defensie in de lucht blijven. Dit doen ze door de onderdelen en complexe systemen van deze grote voertuigen zorgvuldig te onderhouden.

Met deze video wil Defensie ons niet alleen een kijkje geven in hun keuken, ze willen ook benadrukken dat je binnen hun technische functies de kans krijgt om jezelf zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen. Ben je na deze video enthousiast geworden over het werk als AVT’er bij Defensie? Meld je dan aan voor een infodag op: Werkenbijdefensie.nl

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu