#Deeljehomescreen: de iPhone van Kim Holland

Rutger Otto
5 augustus 2016, 20:40
4 min leestijd
#Deeljehomescreen: de iPhone van Kim Holland

In #Deeljehomescreen kijken we naar de homescreens van bekende iPhone-bezitters. In aflevering drie: Kim Holland.

Lees verder na de advertentie.

iPhone Kim Holland uitgelicht

Als je een iPhone hebt, kan het bijna niet anders dan dat iemand ooit aan je heeft gevraagd: “Wat heb jij erop staan?” Er is iets magisch aan zien wat voor muziek of apps iemand op zijn iOS-apparaat heeft staan. Wat zegt het over de eigenaar? Dit keer kijken we naar de iPhone van pornoactrice en producent Kim Holland.

Kim, de Pokémon Go-app ontbreekt op je iPhone!

“Ja, dat speelt iedereen hè? Maar ik zit zelf niet zo in de Pokémon. Ik hoor dat het heel verslavend is, dus ik wil er niet aan beginnen, want ik heb teveel andere dingen te doen. Aan mijn kilometers kom ik op een dag toch wel, qua beweging. Ik vind het wel heel goed dat gamers die normaal hun spellen alleen binnen spelen, dat nu ook buiten kunnen doen.”

kim holland iphone

Wat voor iPhone heb je?

“Het is een iPhone 6S met 64GB aan opslagruimte. Ik ben heel tevreden met mijn telefoon. Hiervoor had ik een iPhone 5S, maar op een gegeven moment ging die veel te snel leeg, dus ben ik overgestapt. Ik bel er enorm veel mee, maar eigenlijk doe ik alles op mijn telefoon. Ik vind het veel fijner dan een computer.

Dat komt omdat ik veel onderweg ben. Dan kan ik mijn Mac wel meeslepen, maar een iPhone is gewoon veel handiger. Dankzij een groot abonnement hoef ik nergens op te letten, maar ik pak wel elke wifi-spot mee.

Aan een Android-telefoon heb ik nooit gedacht. Een iPhone werkt zo intuïtief en weet je: op een gegeven moment heb je al je gegevens op één plek, dan ga je niet zomaar over op iets anders.”

Toch heb je niet heel veel apps

“Ik gebruik mijn iPhone vooral om mee te bellen en om berichtjes te versturen. Elke app kost tijd en dat heb ik vaak niet.

Maar ik heb wel een paar apps. Als ik een reis wil boeken gebruik ik de Booking.com-app en afhankelijk van in welke zender ik zin heb, zet ik 538 of QMusic aan voor muziek. Daarnaast heb ik ook gewoon eigen muziek gedownload, voor als ik bijvoorbeeld op vakantie ga.

Eén van mijn favoriete apps is Smulweb. Dat gebruik ik veel om recepten te zoeken. Mede daardoor zijn we thuis meer gaan koken. Vroeger was ik nooit zo’n keukenprinses, eerder een restaurantprinses, haha.”

smulweb

Er staan ook apps van jezelf op

“Ja, dat zijn mijn twee websites. Natuurlijk mijn eigen website, waarmee ik in de gaten kan houden wat er allemaal gebeurt. Ik maak twee tot drie films per week en zo kan ik in de gaten houden hoe het allemaal op de site verschijnt.

KinkyLife is mijn versie van Facebook, maar dan sexy

Daarnaast een koppeling naar KinkyLife. Dat is een ‘erotische community’, zie het als een sexy Facebook. Wat op Facebook niet mag, mag op KinkyLife, zo moet je het zien. Daar is behoefte aan, want Facebook is écht streng. KinkyLife is voor de mensen die iets ruimdenkender zijn. Onze mobiele versie is net af, dus dat gaat nu eigenlijk pas beginnen… en we hebben al 32.000 gebruikers! Eerst zorgen we dat het in Nederland staat als een huis en gaat groeien, daarna rollen we internationaal uit.”

Je zegt dat Facebook heel streng is, hoe merk je dat?

“Ik heb natuurlijk zelf een Facebook-account om fans op de hoogte te houden. Updaten doe ik ongeveer elke dag. Maar ik kan me voorstellen dat ik uiteindelijk meer naar KinkyLife zal gaan, want daar kun je meer laten zien dan alleen een leuk truitje. Uiteindelijk heb ik echter wel een bedrijf te runnen en mensen die Facebook gebruiken moeten ook gewoon op leuke dingen blijven rekenen.

Facebook is zoals ik al zei gewoon heel streng. Een tepel is al te erg. Soms is de suggestie naar naakt al over de grens. Een gat in de markt, daarom ben ik KinkyLife gestart. Als Facebook nou gewoon een 18+ versie had gemaakt, maar die kans hebben ze laten liggen. Op Twitter mag al meer, dat vind ik ook een persoonlijker platform voor fotootjes en berichtjes. Volgers weten dan waar je uithangt en kunnen leuke dingen retweeten.”

Schermafbeelding 2016-07-29 om 18.17.43

Het valt me op dat je nogal veel ongelezen mail hebt

“Klopt, ik krijg elke dag wel honderd tot tweehonderd berichten per dag. Het belangrijkste probeer ik zelf te beantwoorden, maar ik krijg ook veel spam of vragen waar ik echt geen tijd voor heb. Die mensen krijgen wel antwoord, maar van mijn assistenten. Zelf stop ik er al ongeveer een uur per dag in, wat ik al redelijk veel vind. En dan blijven er altijd nog berichten over waar je gewoon niet aan toe komt. Maar ik denk maar: we zijn in elk geval nog niet over de 2000 heen, haha.

Is er verder nog een app die je wil aanraden?

“Oh, de Weer-app gebruik ik veel! Als ik op reis ben, kijk ik altijd even wat voor weer het is in Nederland. En als mensen in het buitenland zijn, vind ik het altijd interessant om te zien hoe het bij hen is. Niet dat ik dan jaloers word, ik gun iedereen het beste: geluk en succes.

Lees ook:
#Deeljehomescreen 1 – de iPhone van 3FM-dj Michiel Veenstra
#Deeljehomescreen 2 – de iPhone van Johan Vlemmix

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen