Deel van nieuwe iPhone 5 huren voor 6340 euro per dag
Redactie

De iPhone 5 wordt de nieuwe iPhone van Apple genoemd, maar wellicht komt er ook een hele andere naam naar voren op 12 september 2012. In elk geval is het nu al mogelijk om de helft van de nieuwe iPhone in handen te krijgen.

China

Je moet dan wel de moeite nemen om naar China te reizen, waar je voor een bedrag van 6340 euro ofwel 50.000 yuan een deel van de nieuwe iPhone voor vierentwintig uur in handen kunt krijgen. De Chinese website M.I.C. Gadget laat weten dat de achterzijde van de nieuwe smartphone de ronde doet in China. Overigens vertoont het onderdeel gelijkenissen met specificaties, zoals al verwacht mocht worden. Dat betekent dus een langwerpig model, koptelefoon aan de onderzijde, kleine dockconnector en een achterzijde, waarop glas en metaal met elkaar gecombineerd worden.

Onderdeel uitproberen

Iemand in China heeft waarschijnlijk grof geld neergelegd om de nieuwe iPhone tijdelijk in handen te krijgen. Het leuke is dat de persoon het wil delen met de rest van de wereld en daarom foto’s  heeft gemaakt. Zo kun ook jij alvast een indruk krijgen van de nieuwste smartphone van Apple.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omtrent de iPhone 5.

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.