Deel je applicaties met AppList.me
Redactie

Sommige mensen zijn van mening dat je iemands persoonlijkheid kan aflezen aan de applicaties die hij of zij op zijn iPhone heeft staan. Om je applicaties nu nog makkelijker te tonen aan vrienden en kennissen kan je tegenwoordig AppList.me gebruiken. Deze website stelt je in staat om de applicaties van je telefoon te herkennen, en kan deze vervolgens systematisch op een webpagina tonen.

Automatisch uitlezen

Een eigen Applist.me-pagina kan je maken via je computer. Je hoeft je niet te registreren voor de dienst. Je hebt alleen een programma nodig dat je via de website kan downloaden voor Windows en Mac OSX. De software van AppList.me bekijkt automatisch welke applicaties je in iTunes hebt staan. Vervolgens kan je deze lijst op internet publiceren nadat je uitzonderingen hebt verwijderd.

Verdienmodel van AppList.me

AppList.me verdient geld met elke betaalde applicatie die via de website wordt verkocht. Het bedrijf achter de website krijgt enkele procenten van de verkoopprijs als klanten via hun website in de App Store iets kopen. Als de innovatieve website populair wordt, verdienen de ontwikkelaars dus veel geld hieraan.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.