De WWDC-video’s staan online

Vannacht zijn de video’s van het WWDC gepubliceerd. Twee weken geleden vond de World Wide Developers Conference plaats in het Moscone Center in Amerika. Tijdens deze conferentie werden er tientallen workshops en lezingen gehouden. Deze bijeenkomsten kan je stuk voor stuk terugkijken via de website voor ontwikkelaars van Apple.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Ruim 100 uur video

In totaal heeft Apple 110 video’s op hun server gezet. Deze video’s gaan niet alleen over het ontwikkelen voor iOS, maar ook voor OSX. Elke sessie duurt ongeveer een uur, en dus zijn de fanatieke ontwikkelaars hier de komende tijd zoet mee. Wie er na het bekijken van deze video’s nog steeds niet genoeg van heeft, kan ook de nieuwe voorbeeld code van Apple bekijken via de website.

Om toegang te krijgen tot de WWDC-video’s heb je een developers-account nodig. Je hebt echter geen betaald account nodig, en dus kan je gewoon gratis je iTunes-account upgraden naar een developers-account op de website van Apple.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.