De top 5 iPhone 3G kerstmis cadeaus

Redactie
11 december 2008, 16:47
2 min leestijd
De top 5 iPhone 3G kerstmis cadeaus

Het einde van het jaar is weer in zicht, en dat beteken dat jan en alleman weer met een lijstje komt. En natuurlijk konden wij niet achterblijven. Dus bij deze, het eerste lijstje van dit jaar: De top 5 beste iPhone 3G cadeaus voor onder de kerstboom.

Lees verder na de advertentie.

5. Brodit autohouder

Op nummer 5 vinden we de Brodit autohouder. Deze autohouder is ideaal voor mensen die veel in de auto zitten, en graag hun iPhone bij de hand willen hebben. Dankzij de ProClip kun je de Brodit houder in bijna elke auto zonder beschadiging monteren. Helaas is het geen actieve houder, wat betekent dat je nog steeds een USB oplader moet aanschaffen voor de lange ritten.

<p>Autolhouder</p>

4. iHome iPhone Wekkerradio

Voor iedereen die een hekel heeft aan de standaard wekker geluiden die met de iPhone mee komen, is nummer 4 op onze lijst een echte uitkomst. Deze houder verandert je Iphone in een heuse wekker radio. De speakers van dit wonder der techniek zijn echt een lust voor het oor, en daarbij ziet het hele apparaat er ook gewoon erg goed uit.

iHome iPhone Wekkerradio

3. SP iVolution van Vaja

Ik zelf ben geen voorstander van het gebruik van een hoesje bij een telefoon. Helaas is er bij de iPhone geen ontkomen aan, en als er dan toch een hoesje om heen moet, dan maar gelijk een mooie. Helaas zit er wel een stevig prijskaartje aan al dit moois vast, maar daarvoor kun je dan wel helemaal zelf de kleuren kiezen.

<p>SP iVolution van Vaja</p>

2. De V-moda Vibe Duo

De standaard oortjes die je bij de Iphone geleverd krijgt, zijn van aanvaardbare kwaliteit, maar voor de mensen die net wat meer eisen stellen aan het geluid, zijn deze oortjes bedacht. De Vibe Duo ziet er prachtig uit en past perfect bij de Iphone. Bijkomend voordeel is dat deze in-ear koptelefoon ook nog eens zorgt dat omgevingsgeluid wordt tegengehouden Daarom vind je deze prachtige oortjes op plaats 2 in de lijst.

<p>De V-moda Vibe Duo</p>

1. De Xtand of de iClooly

Helaas kan er maar één de beste zijn, maar ik denk niet dat iemand het met mij oneens is, wanneer ik zeg dat ‘De Xtand en de iClooly’ dit zeker zijn. Hoewel het eigenlijk twee producten zijn, heb ik ze toch een gedeelde eerste plaats gegeven. Mede omdat ze zo op elkaar lijken, maar ook omdat ik gewoon niet kon beslissen welke ik nou mooier vond.

De Xtand
<p>De iClooly</p>

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's