Placeholder
Redactie

Zijkant Apple iPhone 3GAchterkant 3G Apple iPhone3G Apple iPhoneWitte Apple iPhone 3G, achterkantEindelijk is het dan zo ver, de nieuwe Apple iPhone komt 11 juli 2008 naar Nederland! Dit heeft Steve Jobs bekend gemaakt bij de presentatie van de nieuwe iPhone op het WWDC 2008 in San Fransisco, Verenigde Staten.

De nieuwe iPhone 3G heeft sneller internet, is ietsje dikker dan de huidige, heeft een zwarte plastiken achterkant en heeft GPS. Hierdoor is de locatiebepaling een stuk nauwkeuriger.

De 8GB iPhone gaat in Amerika $199 kosten. De Nederlandse prijs is nog ee vraag maar het is inmiddels wel zeker dat T-Mobile de iPhone in ons land op de markt brengt. Er komt ook een 16GB versie, deze is wit en kost $299 in de Verenigde Staten.

Deze nieuwe iPhone beschikt over 2.0 firmware en nieuwe functies als: zoeken in contactpersonen, meerdere dingen verwijderen/verplaatsen en natuurlijk de AppStore. Met deze laatste kun je draadloos programmaatjes voor de iPhone downloaden. Er zijn inmiddels ook veel spellen gemaakt die je via iTunes kunt downloaden.

Inmiddels staat de iPhone ook online op Nederlandse Apple site.

Super Monkey Ball voor iPhone

De spellen Super Monkey Ball, Enigmo en Cro-Mag Rally komen waarschijnlijk 11 juli op de markt. Deze spellen kosten in de Verenigde Staten $9.99 .

De nieuwe Apple iPhone is vanaf 11 juli in de volgende 22 landen verkrijgbaar:
Kaart Apple iPhone 3G
Australie, België, Canada, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Hong Kong, Ierland, Italië, Japan, Mexico, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Zweden en Zwitserland.

Meer, Engelse, informatie is te lezen op Engadget. En nu ook op de Nederlandse Apple site.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.