‘iPhone 5C vervangt iPhone 5, 4S wordt goedkoopst’
Roel van Hout

Vanuit de gedachte ‘een week geen geruchten over nieuwe iPhones, is een week niet geleefd’: de bekende analist Ming-Chi Kuo voorspelt dat de iPhone 5C niet de goedkoopste telefoon zal worden.

Die rol is volgens Ming-Chi Kuo weggelegd voor de iPhone 4S. De iPhone 4 zou uit de handel worden genomen. Hetzelfde zou gelden voor de iPhone 5, die in de ogen van Kuo plaats moet maken voor de iPhone 5C.

iPhone 5CDat is opvallend, wat tot nu toe namen analisten altijd aan dat de iPhone 5C Apple’s budget toestel zou worden, de iPhone 5S het duurste toestel en de iPhone 5 de nieuwe mid-range telefoon.

‘iPhone 5C vervangt iPhone 4 en 4S’

Er doen echter ook geruchten de ronde dat de iPhone 5C wel degelijk Apple’s laagst geklasseerde telefoon gaat zijn, en zowel de iPhone 4 als de iPhone 4S gaat vervangen. De gedachte hierachter is dat alle telefoons van Apple dan even groot zouden zijn, én de nieuwe lightning-aansluiting bevatten. Deze redenering klikt ons in alle eerlijkheid iets waarschijnlijker in de oren.

Naar alle waarschijnlijkheid zal Apple op 10 september een eind maken aan alle twijfel, onduidelijkheid en speculatie wanneer het bedrijf haar plannen voor de iPhone ontvouwt. Lees tot die tijd zeker de de geruchtenoverzichten die we opstelden over de iPhone 5S en iPhone 5C!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.