Placeholder
Redactie

iphone 3g uitverkochtDe iPhone 3G is bij alle T-Mobile winkelvestigingen uitverkocht. Het bedrijf lijkt enorm verrast te zijn door de enorme belangstelling voor de iPhone 3G. Veel kopers die op tijd in de winkel waren konden de langverwachte iPhone uiteindelijk niet mee naar huis nemen. 

Wachtlijst voor iPhone 3G

Op dit moment is er een wachtlijst principe actief. Geïnteresseerden worden op een lijst geplaatst en worden bericht wanneer er weer toestellen beschikbaar zijn. Hoe lang dit kan duren is op dit moment nog onbekend.

Online is de iPhone overigens nog wel te bestellen bij T-Mobile. Ook hier dient rekening gehouden te worden met levertijden (vanaf 6 weken).

Registratiesysteem T-Mobile down en weinig voorraden

Het centrale registratiesysteem van T-Mobile dat gebruikt wordt voor de activatie van de contracten en abonnementen raakte begin van de middag al overbelast. Klanten werd geadviseerd om met lege handen huiswaarts te keren alwaar men kon wachten op nadere berichtgeving.

Navraag leerde dat de T-Mobile winkels weinig iPhone 3G’s op voorraad hadden, het zou gaan om circa 20 tot 25 exemplaren per vestiging. De meeste interesse ging vandaag uit naar de iPhone 3G van 16GB in het zwart.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.