De beste iPhone accessoire shops voor kerstcadeaus

Roel van Hout
17 december 2013, 14:40
2 min leestijd
De beste iPhone accessoire shops voor kerstcadeaus

Nederland is traditioneel geen land voor kerstcadeaus – daarvoor hebben we immers die andere oude baas al – maar in steeds meer huishoudens worden toch ook kleine presentjes onder de boom gelegd.Om je een beetje te helpen met winkelen, selecteerden we daarom iPhone accessoire shops, waar accessoires en hoesjes voor iedere portemonnee te vinden zijn. Zo heb je op tijd dat ene iPhone hoesje waar je moeder om gevraagd had, in huis!

1) Coolblue.nl
Coolblue heeft niet alleen een ruim assortiment, maar biedt ook een goede verzendservice: voor 23.59 besteld, betekent de volgende dag gratis thuis afgeleverd, op een tijdstip naar keuze. Als er echt spoed bij is, kun je de bestelling ook nog dezelfde dag laten bezorgen, maar dan kost het je wel geld.

2) iPhone2day.nl
Als je op zoek bent naar een strak iPhone hoesje, zit je goed bij iPhone2day.nl: alleen al voor de iPhone 5S zijn er op moment van schrijven 905 varianten beschikbaar. Accessoires zijn in iets minder ruime mate beschikbaar. Als je vóór 17.00 uur bestelt, krijg je het de volgende dag thuisbezorgd. Binnen Nederland betaal je 1,95 euro verzendkosten.

3) Typhone.nl
Bij Typhone.nl moet je dan weer zijn voor mooie accessoires. Het zijn er  niet oneindig veel, maar er lijkt met name voor kwaliteit te zijn gekozen. Denk daarbij vooral aan stevige hoezen en houders voor op je fiets en in de auto, en lange kabels. Bestellingen worden in de regel de volgende dag thuisbezorgd.

4) Pixmania.nl
Bij Pixmania vind je met name spullen voor wie wat meer te besteden heeft, maar daar krijg je dan ook mooie spullen voor terug. Verzenden duurt wel wat langer: gemiddeld tussen de 2 en 3 dagen.

5) Apple Store
En dan is er natuurlijk nog de Apple Store. Het voordeel van de artikelen in die winkel is dat ze door Apple zelf worden gekeurd voor ze in de online Apple Store worden toegelaten. Op tijd bestellen loont: tot en met 22 december wordt alles wat je bestelt gratis thuis afgeleverd.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's